LUDIA, AKO MÁM JESŤ? A ešte, vyšla som minule z kúpelne a vošla som do deckej, tam bolo neičo také divné, ako kreslo to vyzeralo a bolo to studené, na spodku to máva vodu a mama mi povedala, že je to WééééCééé, ale NÁVOD AKO, KEDY, ZA AKÝM ÚČELOM A ČI V K
More, ta ty ste trdlíci, všetci nadávať na 14 - 17 ročné decká, čo píšu debiliny, ktoré sa dookola stál oapkujú a ja na to apelujem a vidím, že pribrzdenci nepochopili!
More, a ty si pica so tu robi rovnaky spam ako jebnute 1-krat prihlasene 14tky! Nevidim pozitivny rozdiel, uz tu bolo x diskusii, kritizujucich uroven inych diskusii, kde si sa mohla x krat prejavit, namiesto toho, aby si to tu zasierala dalsim spamom, ktory nic neriesi
Mimik..ja stale nechapem, ako suvisi to co si napisala s tym, ze 13-ky tu zakladaju sproste diskusie...to akoze to co si napisala mala byt akoze ironia/sarkazmus?...
no a preto ze 13tky tu zakladau debilne diskusie tak si ich musela dacim tromfnut???.....pripajam sa dalsia zbytocna debilna diskusia ktora neni o nic lepsia jak tie od 13rocnych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov