Ide o to či chcem pracovať hlavou alebo rukami..... Ja som co sa týka logiky úplne BEST, z matiky, fyziky, chémie a biológie som mal vždy jednotky, z geografie tiež, proste vsetky predpoklady aby som mal niaku prácu s hlavou..... ale na druhej strane som
Telo sa časom opotrebuje, tak maj v zálohe myseľ. Skús sa zamestnať manuálne a dorobiť si pri tom nejakú školu. Získaj vedomostný základ. S praxou sa potom môžeš zamestnať aj inde.
hm, pekne že si tak usilovný a máš záujem o veľa zmysluplných povolaní...
ja by som ti poradil, založ si s.r.o. a vykonávaj v nej všetko čo si tu popísal so svojm týmom spolupracovníkov... :-S :-S :-S
@qwedsayxc napadla ma jedine chirurgia momentalne. Ale urcite aj v nejakej elektrotechnike sa nieco da, pripadne aj architektura sa da mozno ratat, ak nejake drobne geometricke kreslenie je vyraznejsia praca s rukami. To zalezi, ci si pod manualnou pracou predstavujes len nejake rubanie stromov, stavbu atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja by som ti poradil, založ si s.r.o. a vykonávaj v nej všetko čo si tu popísal so svojm týmom spolupracovníkov... :-S :-S :-S