čaute... je to otázka skôr na chalanov, keď ste boli v mojom veku (16), mali ste chvíľkami gayovské chúťky? Ja neviem, chvíľkami sa cítim tak, chvíľkami onak... niekedy mám s tým aj mesiac pokoj, a potom sa podvedome zase začnem zamýšlať, či náhodou ni
@papak Tak osobne s tým nemám žiadne potýčky, ale čítal som o tom, že tento vek je jedným z haklivých období chlapcov... Pod vplyvom vonkajších podnetov(narážky ostatných ľudí že si jak teplý...alebo nemáš dievča a dlho si nemal) sú nútený domýšľať si somariny.
@papak je to normálne, a nepočúvaj tuto týchto "géniov" čo ti budú hovoriť opak.
proste počas puberty sa hľadáš, exerimentuješ s možnosťami, možno si gej a možno si heterák, to zistíš postupne. Neznepokojuj sa tým.
btw, kopec žien, ktoré samy seba označia za heterosexuálne majú chuť to skúsiť s babou, niekedy aj skúsia, niekedy nechcú len skúsiť... nikto ich za to neodsudzuje, tak prečo by to pri chlapovi malo byť iné?
ide o to, ako sa ty sám objavíš a stotožníš s tým čo si.
A to, že občas myslíš na sex s chlapom, nerobí z teba geja v žiadnom vek.
A čo je asi najväčší fail, tak chodím na elektrotechnickú školu, kde je na celej škole jedniná baba (aj tá tam nechodí ), to je ako jebnú* človeka s arachnofóbiou medzi pavúky -.-"
ak tak ... nepýtaj sa sám seba, či si gej. Ani nerozmýšľaj nad tou sexuálnou stránkou až tak, radšej sa spýtaj, či si vieš predstaviť normálny vzťah s chalanom.. akože tráviť s ním čas, rozhovory, maznanie atď.. či by si to chcel. A či si to vieš predstaviť. A či to chceš s babou. (ale nie také veci, že čo by na to babka povedala a pod. ale ako by si sa ty v takej situácii naozaj cítil)
Stále môžeš byť aj Bi.. Nemusíš chcieť rovnako aj baby aj chalanov. Lebo nik nie je stopercentný heterosexuál, ani stopercentný homosexuál, nech sa tí ľudia tvária akokoľvek. Opakujem, si to, s čím sa ty sám stotožníš, nenechaj druhých/prostredie/okolie, aby ťa tlakom nálepkovalo.
(Ja napr. si viem predstaviť sex s babou, ale vzťah nie, teda, nemala by som fyzické zábrany voči tomu, ale proste by som vedela, že to nie je ono... a necítim sa preto ani ako bi, ani ako lezba.. ani ako čistá heteráčka.)
p.s: dúfam, že ťa mojou prehnanou aktivitou nedesím, ale je to tak povediac moja parketa a aj budúce pole pôsobnosti
@chalanodjazera A ty sa so mna nenavažaj,nestaraj pytala som sa ta nieco ?! nie ! Tak sklapni.....@etelnair ja nemusim spať to ty by si mal lebo už z tej tvojej unavenosti ti šibe na mozog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale je to na tebe ..ovládni svoju myseľ
proste počas puberty sa hľadáš, exerimentuješ s možnosťami, možno si gej a možno si heterák, to zistíš postupne. Neznepokojuj sa tým.
btw, kopec žien, ktoré samy seba označia za heterosexuálne majú chuť to skúsiť s babou, niekedy aj skúsia, niekedy nechcú len skúsiť... nikto ich za to neodsudzuje, tak prečo by to pri chlapovi malo byť iné?
ide o to, ako sa ty sám objavíš a stotožníš s tým čo si.
A to, že občas myslíš na sex s chlapom, nerobí z teba geja v žiadnom vek.
asi bude mat už dobre skúsenosti kurvicka maloleta
@papak aj mne prídu gejovia milíí !!
a možno to je to, prešťukáva ti z toho čisto chalanského prostredia
Stále môžeš byť aj Bi.. Nemusíš chcieť rovnako aj baby aj chalanov. Lebo nik nie je stopercentný heterosexuál, ani stopercentný homosexuál, nech sa tí ľudia tvária akokoľvek. Opakujem, si to, s čím sa ty sám stotožníš, nenechaj druhých/prostredie/okolie, aby ťa tlakom nálepkovalo.
(Ja napr. si viem predstaviť sex s babou, ale vzťah nie, teda, nemala by som fyzické zábrany voči tomu, ale proste by som vedela, že to nie je ono... a necítim sa preto ani ako bi, ani ako lezba.. ani ako čistá heteráčka.)
p.s: dúfam, že ťa mojou prehnanou aktivitou nedesím, ale je to tak povediac moja parketa a aj budúce pole pôsobnosti
Aj ostatným, Ďakujem
no to je sila, 13 ročne sopľa ide niekoho posiedlať do pi..., mamka by ti mala nahádzať po hube za tie reči