Ahojte. Dnes k nám do školy prišla taká teta z Bratislavy robiť besedu o obchodovaní s ľuďmi. Robí v nejakom výbore proti organizovanej kriminalite. Hovorila o tom ako nejakú predali do zahraničia a potom vlastne nejako na to prišli a k nej sa dostávajú t
Najprv chceš ísť na VŠMU a spievať, potom fórum o medicíne, neskôr o tvojej kariére herečky hore bez vo filme a teraz chceš robiť sociálnu pracovníčku? Ty si viac nerozhodná ako ja, toto som ešte nevidela
@rheia veď práve že nemám tu predstavu...ale VŠMU spievanie a to s tým filmom hore bez je jedná kapitola. lebo chcem ísť na herectvo a tam treba spievať. A tam ide len o príjímačky kde sa hlási 1000 ľudí a berú 12stich tak asi treba nejakú zálohu. A to je sociálna pracovníčka ? to sa mi nezdá to fakt ?
UKF, katedra sociálnych vied a zdravotníctva a nejaké ich doktorantky či čo to je majú založenú organizáciu STORM a od nich nám raz tiež boli robiť takú prednášku do školy, ale to bolo o ľuďoch čo drogovali a oni im pomáhajú začleniť sa do života.. tak aj toto tvoje že pomáhajú ľuďom a života je podobné čiže si myslím, že to bude niečo so sociálnou prácou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov