Ja tomu verim proste a hotovo.(dovody som tu uz raz pisal)
Ale moj zivot to neovplyvnuje, lebo aj tak si na tie predosle nepamatam, teda si nebudem pamatat ani na tento...... treba teda k zivot pristupovat stale rovnako a v podstate celkovo si myslim, ze viera v cokolvek ma zmysel len vtedy ak ti nekradne sobodu a slobodne rozhodnutia
Tak ak nevies co si mas mysliet, nemysli si jednoducho nic. Hotovson
tzv. reinkarnácia, moje náboženstvo s tým žije a zaoberá sa tým... ja napríklad absolútne nemám strach zo smrti... načo? tento život sa príšerne trápim, takže v ďalšom živote to bude len lepšie, očakávam že sa narodím napríklad nejakému prezidentovi
ked raz zomries, uz niet cesty spat, uz sa nikdy znova nenarodis, blaboly typu reinkarnacia su out... keby to tak bolo, asi by si vedel. keby si uz raz zil, no nie... Po smrti dusa pojde tam, kde ju sam svojim zivotom posles..(nebo-peklo)..
to by znamenalo ze zivot nema zmysel, cokolvek dobre je prilis docasne na to aby sa to oplatilo robit a cokolvek zle nieje zle lebo ved ajtak pojdem od zaciatku. NIEJE TO PRAVDA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale moj zivot to neovplyvnuje, lebo aj tak si na tie predosle nepamatam, teda si nebudem pamatat ani na tento...... treba teda k zivot pristupovat stale rovnako a v podstate celkovo si myslim, ze viera v cokolvek ma zmysel len vtedy ak ti nekradne sobodu a slobodne rozhodnutia
Tak ak nevies co si mas mysliet, nemysli si jednoducho nic. Hotovson
bude tu pár skupín ľudí, alebo už je...
veriaci v nebo peklo : tí ti budú nahovárať, nié, však predsa po smrti ide duša do neba alebo do pekla podľa skutkov zo života
veriaci v reink. : tí ti budú nahovárať, áááno, samozrejme
neveriaci : tí zas budú kecať svoje bláboly o tom, ako to nikto nedokázal a podobne, čiže NIE
ja sa pýtam? načo je táto otázka?
môj názor, nepýtaj sa K*K*TINY ale radšej ži svoj život tak, akoby mal byť tvoj jediný, dobre? dobre ahoj