myslim take emacke a podobne... teraz co sa nosia, take sietkovane. bol som v poluse ani jedna sa mi nepacila a skoro vsetky mali take rovne silty. hmm. hroza.! celu obchodnu som pobehal, ani jedna ktora by sa mi pacila, bola tam jedna ale ta mi nesedela.
Ved flexy su lepsie ako zahnute . A tie sietkovane maju...aj kockovane. Myslim ze v Berske ci co to je, v boarderkingu, mozno aj quicksilver. Pogo tam skor flexy, a tornado teoreticky
na internete sa daju zohnat siltovky co tu nikdy nebudu mat staci sa popozerat ja co mam siltovky tak jedna je z londyna z lillywhite dalsia cez net kupena...proste ziadnu nemam len tak kupenu niekde tu lebo nic tu nemaju...
rovne silty=tacky do zadku tak to niektori volaju neznasam emo pozerstvo, ked si deticki kupia handricki v newyorkery, k tomu tie hoperske silty a mislia si osebe aki su cool emo . ale v skutocnosti je to len ciste pozerstvo a debilita. lebo newm co ma hoperska siltovka z emo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Akoze uplne najcool akoze fakt ze bracho tomu ver najcool siltovky zozenies jedine na mileticke.
Nevahaj. Peace bracho nech vsetky Bitchez vidia ze si Alfa Samec kup aj par pozlatenych retazi, tak tomu ver more!
Westcoast, nigga!
Len som chcel byt "prehnane cool"
To čo je? Že cool šiltovky To sa ako fakt nenosí to, čo je pohodlné, ale to, čo je "cool"?
A inak, šilt sa dá ohnúť :p
Pripadne skus pokukat na nete. Je vela slovenskych eshopov s board a skate vecami, tam maju aj zohnute sietkovane.(aj ked vravim, Flexy su lepsie
alebo chod do pandorfu
pozdravujem emokids
-aky
Pozdravujem childrenmafiu