Neviete kde sa daju kupit galaxy leginy sa dobru cenu??
....neviem najst leginy galaxy a strasne ich chcem neviete mi poradit kde sa daju kupit pozerala som si uz aj video ako si urovit ale neze by sa mi s tym nechcelo babrat ale radsej by som mala kupene pomozte mi prosiim
Koľko je pre teba ,,dobrá cena " Ja som si prvé kúpila za 35? ečiek a druhé,teraz nedávno za 27? Ale,nie sú to už originály... proste galaxy no nie originál...
@mary310 tak nekupuj lacný shit inak ebay nie je jednotná firma ne tych leginkoch nebudeš mať prištiý lístok ebay nájdeš tma aj kvalitné aj nekvalitné veci myslím...
a takto... ak chceš tak vyhoď 30 e za "kvalitku" alebo 7-8 e za "shit" ... to už je na tebe
Dúfam,že to sem nedojebe ... K tým ebayovým legínam sa ani nevyjadrujem. Nech skapú všetky .... Mala som ich pár,neprežili žiadne viac než 2-4 použitia Jedny sa dodrbali už pri obliekaní (taký nórsky vzor ) ebay na legíny neodporúčam...
z anglicka cez ebay napr. z tohto obchodu za 5,91 evri + postovne 3,54 evri, najlepsie paypalom, ale da sa i kartou cez internetbanking ---- » stores.ebay.de/flamingfashion...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a takto... ak chceš tak vyhoď 30 e za "kvalitku" alebo 7-8 e za "shit" ... to už je na tebe
Dúfam,že to sem nedojebe ... K tým ebayovým legínam sa ani nevyjadrujem. Nech skapú všetky .... Mala som ich pár,neprežili žiadne viac než 2-4 použitia Jedny sa dodrbali už pri obliekaní (taký nórsky vzor ) ebay na legíny neodporúčam...
a to nehovorim o tychto