inak tým by som si mejkap nenanášala nikdy ja mám rada na tekutý "stippling brush" (neviem či som to dobre napísala
a skôr mi príde ten štetec na púder nie na tekutý mejkap ,lebo na tekutý má byť ten štetec taký tvrdší sploštený a štetiny od hentoho by mal mať kratšie .
na tekutý make-up musí byť tuhý a pevný, no na koncoch by mal mať jemnejšie štetinky
ak už skúšaš kupovať niečo také, zaivnestuj do štetcov, ktoré má teraz v ponuke PUPA...niečo dokonalé je to kúpila som si druhov (aj na tekutý make-up) a neviem si to vynachváliť... syntetické štetinky, avšak jemné, ako ľudský vlas (
a k tvojej otázke, ten naľavo vyzerá ako štetec na lícenku a predposledný ako štetec na kontúrovanie
Ťažko to z obrázka povedať , na obrázku č. jedna to tak vyzerá ale na druhom to vyzerá ako na púder ( a myslím , že to aj je štetec na púder ) keďže hneď vedľa je štetec na líčka ... a v takýchto základných sadách býva vačšinou na púder a líčka nie make-up a líčka ....
Syntetické štetce osobne moc nepreferujem , keďže sa vizáži venujem a viem , že po 1. nevydržia tak dlho , po 2. pokiaľ nie sú naozaj naozaj kvalitné , tak sú veľmi nepríjemné a tvrdé ... osobne mám radšej prírodné , ale mám medzi svojimi obľúbenými štetcami aj zopár výnimiek , napríklad na linky používam syntetické , alebo tiež na make-up mám radšej syntetický štetec ... je to individuálne , čo komu viac sadne , s čím sa komu lepšie robí ... ale osobne si myslím , že niet nad prírodné ...
@denix vyzerá ale ta čo už nevedela som čo to je za štetec vyzerá kadiako skúsim pozrieť čo si napísala "stippling brush" nevieš či sa dá aj niekde z netu? ten stipping...
nepoznám to ale počula som o tejto značke a vraj je dobrá, neviem vôbec aké majú byť štetce nepoužívam ak tak na púder a chcem skúsiť na tekutý make-up. Ak sú tie štetinky jemné ako vlas, bude to vhodné na tekutý make-up ?:? :o
@nunu prírodné sú drahšie? , v drogérií neviem nájsť tam samý powder, z netu sa mi oplatí len sada cenovo, ale zase nepotrebujem všetky druhy štetcov
@drobec186 ver mi...jednotlivé "vlásky/štetinky" sú úplne jemnulilinké, ale dokopy vytvárajú pevný zväzok...dokonalosť sama o sebe nepoužívam nič iné, len a len tie štetce a poväčšine aj ich kozmetiku
@drobec186 tak si kúp napríklad od Make-up Studia , tie štetce sú celkom drahé , ale ak nepotrebuješ veľa druhov , oplatí sa investovať potom sa o ne treba dobre starať a zaručene sa ti odplatia a ešte ti aj vydržia dlhšie ako akékoľvek nekvalitné ...
@nicolkaa no škoda že je to v angličtine a librách to bude zložitejšie študovať kus . Nevieš koľko sú 3,50 libier? Už si objednávala odtial aký je spôsob doručenia ? :o
@drobec186» www.xe.com/currencyconvert... tuto si to prerataj z GBP do EUR, 3,50 libry je okolo 4 eur nepamatam si uz, ci som objednavala cez dobierku alebo cez paypal, ale prislo to do dvoch tyzdnov (a to mali vtedy obrovske akcie takze normalne tak do tyzdna to pride podla mna), okrem liniek na oci a maskar maju vsetko super, podla mna by sa ti oplatilo vysledovat si nejaku akciu a poobjednavat veci ked toho chces viac
@nicolkaa raz som z jednej stránky zo zahraničia objednávala nejaké veci, ale už ked vidím .com som si istá že poštovné výjde draho jask sviňa a tak toho veľa ja zas toho nechcem ..a preto sa to neopláca ,,, dá sa ta mena prehodiť aj na stránke, nechce sa mi to prerátavať ručne :- ) strata času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak tým by som si mejkap nenanášala nikdy ja mám rada na tekutý "stippling brush" (neviem či som to dobre napísala
a skôr mi príde ten štetec na púder nie na tekutý mejkap ,lebo na tekutý má byť ten štetec taký tvrdší sploštený a štetiny od hentoho by mal mať kratšie .
ak už skúšaš kupovať niečo také, zaivnestuj do štetcov, ktoré má teraz v ponuke PUPA...niečo dokonalé je to kúpila som si druhov (aj na tekutý make-up) a neviem si to vynachváliť... syntetické štetinky, avšak jemné, ako ľudský vlas (
a k tvojej otázke, ten naľavo vyzerá ako štetec na lícenku a predposledný ako štetec na kontúrovanie
Syntetické štetce osobne moc nepreferujem , keďže sa vizáži venujem a viem , že po 1. nevydržia tak dlho , po 2. pokiaľ nie sú naozaj naozaj kvalitné , tak sú veľmi nepríjemné a tvrdé ... osobne mám radšej prírodné , ale mám medzi svojimi obľúbenými štetcami aj zopár výnimiek , napríklad na linky používam syntetické , alebo tiež na make-up mám radšej syntetický štetec ... je to individuálne , čo komu viac sadne , s čím sa komu lepšie robí ... ale osobne si myslím , že niet nad prírodné ...
keď už tak kozmetická hubka,.. ale ŠTETEC?!
to je tvár a nie stena.
original malovka dopici ne ?
@nathalicatko PUPA nevieš, či má aj web?
nepoznám to ale počula som o tejto značke a vraj je dobrá, neviem vôbec aké majú byť štetce nepoužívam ak tak na púder a chcem skúsiť na tekutý make-up. Ak sú tie štetinky jemné ako vlas, bude to vhodné na tekutý make-up ?:? :o
@nunu prírodné sú drahšie? , v drogérií neviem nájsť tam samý powder, z netu sa mi oplatí len sada cenovo, ale zase nepotrebujem všetky druhy štetcov
@candy36 , nechcem je len obrázok.
» www.pupa.it/ita/... konkrétne toto » www.pupa.it/ita/... make-up/accessori/
a tento mám tuším ja » www.pupa.it/ita/... make-up/Accessori/Product/pennello-fondotinta.aspx
@zoeva na zoevu dnes počujem už 3.chválu pozriem vďaka
» www.muastore.co.uk/index.php/brush...
a kukni sa aj na elf stranku, ceny su fajn a mam od nich sice len na ocne tiene stetce, su strasne super