@anitchka no ja som to nevidel, len som počul z vedľajšej izby, ale inak si ajtak myslím, že si to niekto vymyslel (čo nemôžem rozprávať, lebo nemám všetky info) a aj keby bol pravý, tak by do stredy vyrobili nový...
uplne si pamatam ked som aj ja takto sa pytala s nadejou na konci deviny...podla mna tie monitory sa nedaju zohnat je to len strata casu aj tak som ho napisala dobre, vobec som sa nato nijak extra nepripravovala , zbytocne sa stresujes
jééjda..môžte sa snažiť akokoľvek..nenájdete to..a načo vám to vlastne je?..si precvičte minuloročné, počítajte príklady..alebo nvm čo robte..tak sa najjednoduchšie pripravíte
to zoženieš, stačí keď máš lepšieho známeho v ministerstve školstva čo pochybujem, že máš takže byť tebou, tak si radšej prečítam nejakú zbierku zo slovenčiny, prepočítam rovnice, zopakujem zlomky, nejaké slovné úlohy a horšie ako pod 70% to určite nenapíšeš
Prosím Vás takéto kraviny, že to uniklo kolujú každý rok, a pritom chodí na školy kuriér, a nesmie sa to otvoriť skôr ani, takže dokopy nikto nevie čo v tom je a je to tak chránené, že by ste sa čudovali .. jedine ako tuto vyššie kolega hovorí, že by si mal známeho, ktorý to vymýšlal, čo asi nemáš a ešte po nete to hladajú niektorí.. určo to tam bude
neviem naco zhanat monitor...xD chapem,aj ja som tak stresovala,ale monitor je uplna banalita...len debil by toto nezvladol xD narozdiel od kompara podla mna je to nic
@broken priemer 1,25 a z matiky 30-35 % ? ... si robíš srandu to mi nejde dokopy ... ak máš priemer 1,25 tak matiku napíšešminimálne na 75 % ...... to je úplne primitívne ... moj spolužiak zo zakladky napisal monitor na 35% a to mal priemer znamok asi 4,0
vzorce budu zabijaky sa bojim hlavne tych povrchov a objemov to som nikdy nevedel...a z matiky som mal 2 aj zo sloviny...a všetkým deviatakom prajem GOOD LUCK !!!!!!!!!!!
Je to pravda! Unikol monitor z ministerstva.. a niekto ho zverejnil, lenže je tam iba forma A, takže tu netrepte že to nieje pravda keď nám to potvrdil riaditeľ a volal aj do iných škôl, dokonca aj tam na ministerstvo, že ako sa to bude riešiť, no bohužial už je neskoro niečo také riešiť!!
kriste to ani ja som take caviki kvoli blbemu monitoru nerobila popravde som najprv aj patrala ci to niekde je ale nakoniec som sa na to vs*ala, dosla som do skoly daco napisala, natukala do kalkulacky a bola som spokojna
ja ti aj darujem jeden, ale ten neni 2011, neviem aky to je, asi 10 rokov má, sem tam blbnú farby ale ked tresknes po nom tak ide v pohode.. hádam neohrdneš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
síce aj keby bol, tak neviem čo by robili...
vsetkym drzim palce
ach ....
Inak, baví ťa to?
No ale ked mi vídu aspoň 4 príklady a budú sa zhodovať s výsledkami tak tie ktoré nebudem vedieť,tak tie opíšem z taháku správnych odpovedí
Tak to bude aj so SJ.
Napíšete monitor a potom už len v škole bude zábava , učitelia vám už daju pokoj. Monitor nenajdete na nete takže s tým nestrácajte čas !
držím palce !
alebo
- vyučko nám odpadlo ???
a dajte tam áno moc ďakujem