na slovensku je jedna stredna skola, sukromna v košiciach a je to filmova škola .. myslim ze tam maju tri odbory , maskerstvo, potom filmarov a zvukarov ... učia sa tam aj fotografovat..ale ty ak cheš byt fotomodelka ( teda tak som to aspon pochopila ) .. určite to na strednej skole studovat nebudeš, aspom u nas nie
*rofl* ofc, prvý ročník budete preberať pózy, druhý výrazy tváre, tretí ako sa udržať chudá a štvrtý sa to všetko skĺbi dohromady a môžeš začať cestovať po svete
o moj bože... to už o čom by bola taká škola dievča ty sa zobuď... skús vyštudovať niečom kde sa používa mozog... lepšie pre teba... a popri škole môžeš skúsiť hostesing, a možno si ťa niekto aj všimne a budeš fotomodelka... O.o
toto je zvrátený svet, pre kristove rany, jebne ma!
jeb na to a vyštuduj niečo, kde použiješ aj mozog dievča!!! a popri škole môžeš byť hosteska a možno si ťa niekto všimne a staneš sa vysnívanou fotomodelkou... O_______________O ...
to toto je tá nová generácia? puberta bude plieskať s nimi ešte do 35, a potom dobré ráno světe! ...
noo..a aj keby bola, tak by skorej asi zanikla, akoby začala fungovať..kto by tam išiel, také štúdium nemá perspektívu...na modeling existuje myslím kurz a zaregistrovať sa môžeš v agentúre...čo som počula
prečo? zistila si že je to jediná kam by ťa zobrali bez príjmačiek?
neexistuje, vezmi si to logicky, zaprvé, čo by ťa tam učili? zadruhé, máš pocit že je väčšina modeliek nejak špeciálne vzdelaná? zatretie, po jej skončení by si už bola na začatie s modelingom príliš stará, zapiate anorexiu a bulímiu si môžeš vypestovať aj sama.
(len zhrnutie toho čo už tu bolo povedané s bonusovou trochou sarkazmu)
@klaudiqaaa sebavedomie nepozna hranic? Automaticky cokolvek na tvoju osobu musi byt kompliment? este raz: to nebol kompliment, bol tak kopec sarkazmu!
@chef už len z dôvodu že ty s fotomodelingom nemáš absolútne žiadne skúsenosti, takže pičovať na tých, ktorí už skúsenosti majú, nemáš žiadne právo, pokiaľ nie si len obyčajný závistlivý chudák.... ale ak si, tak kľudne, si mi ukradnutý (a aj tak to beriem ako kompliment)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ježiš toto je zvrátený svet
jeb na to a vyštuduj niečo, kde použiješ aj mozog dievča!!! a popri škole môžeš byť hosteska a možno si ťa niekto všimne a staneš sa vysnívanou fotomodelkou... O_______________O ...
to toto je tá nová generácia? puberta bude plieskať s nimi ešte do 35, a potom dobré ráno světe! ...
prečo? zistila si že je to jediná kam by ťa zobrali bez príjmačiek?
neexistuje, vezmi si to logicky, zaprvé, čo by ťa tam učili? zadruhé, máš pocit že je väčšina modeliek nejak špeciálne vzdelaná? zatretie, po jej skončení by si už bola na začatie s modelingom príliš stará, zapiate anorexiu a bulímiu si môžeš vypestovať aj sama.
(len zhrnutie toho čo už tu bolo povedané s bonusovou trochou sarkazmu)