nehľadal by som ich na nete, bude to len fake... ženská, čo si ich našla, sa naučila čisto odpovede a monitor mala na 20% aj jeden aj druhý a to som na základnej prechádzal len vďaka nej
saq monitor je lahky je to len velke bububu teda podla mna to zvladnes aj bez takych odpovedi... a okrem toho., tie by si sa aj tak musel naucit, to sa mozes potom ucit uz aj normalne
ja tez nechapem .. jako stresy s toho clovek moze m. ja jdem pisat tez a som si na 100% ista ze to dopadne KATASTROFALNE ako aj dopadlo komparo --> 25% matika 45% slovina . prosto naco sa stresovat ked vieme ze to dopdne aj tak katastrofalne ??
hahaha ...na monitor otazky ? ma to celkom pobavilo ....si pamatam ako sme my stresovali ,ked sme ho vtedy pisali ...a tiez sme takto zhanali otazky vsade ,kde sa dalo ..a aj sme ich "nasli " ,lenze boli to same klamstva ziadna otazka nebola odtial cize ,pekne sa uc
toto nepochopím je to LEN monitor však to sú také úlohy že to musí aj debil urobiť na matury písomné som sa neučila a vy tu strašíte s monitorom? pozri si minulé roky, podľa toho si pozri že čo tam asi bude ak máš také nervy... ale to urobíš aj keby si sa neučil
žiaden stres! to sa vymyslí jediná otázka z matiky čo si pamätám z monitora, je čosi ohľadom objemu valca, ktorý som vypočítala od oka, lebo vzorce nikdy neboli moja parketa
@shoshana -súhlasím ,pre boha aby si niekto zánal otázky alebo dopovede na monitor , to už kde smne,to nás ani nenapadlo,šak to bolo lahké ,aleináč teda ,treba len trocha pohnúť rozumom,ale to je asi pre dnešné decká trochu problém že porozmýšlať trochu a logicky sa dopracovať k odpovedi (ach)
Lol tak chodte secia dopici ked mam na to svoje zdroje ja vam tu chcem dobre ale ok jak chcete tak ja vam potom poviem na kolko som ho spravil s tyimito otazkami ok ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
4x4?
Vibrané slová
A podobné...
sak to musi byt take jednoduche , ze to nestoji ani za 2 veci.
To snáď nemyslíš vážne,že 2x2,4x4 !!!
:ukazujemšišismajla:
Matika : 5+5=10
SJ:vybrane slova po F
1.A
2.D
3.C
4.C
5.B
6.D
7.A
8.D