@kolini ty sa smeješ ale ja viem, čo to obnáša musí mať minimálne 173, aby uspela a ak nemá proporcie ideálnej ženy v modelingu, čo nie je 90-60-90, tak tiež nič z toho
pockaj..ak si uy nieco fotila, napis mi ts...spytam sa ta par veci //ne som uplny novacik len som neuspela na nic galakticky velkom teda popravde len tak v okresnych a krajskych rozmeroch///
@xixixi ja som tiež neuspela nechcela som sa zapodievať agentúrami, ktoré nemajú históriu, tak som začala hneď vysoko rúbať a nevyšlo to zhnusilo sa mi to, a uvedomila som si, že v živote by som niečo také robiť nechcela... neviem, čo som to mala za ošiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
toho som si vedoma, ale mam len 15 a este stale rastiem
pockaj..ak si uy nieco fotila, napis mi ts...spytam sa ta par veci //ne som uplny novacik len som neuspela na nic galakticky velkom teda popravde len tak v okresnych a krajskych rozmeroch///
viem co to obnasa aj moja mama sa tomu venovala dokym neotehotnela so mnou viem co to obnasa uz teraz mam diety a denne cvicim 2 hodiny
nič mi to nenaruší o to s aneboj :d mám 16 nie 7 :d
a pozerala som tvoje fotky na pokeci ty si len prirodzene chudá ty si nešportovala asi preto si neuspela...
... ja len pre tvoje dobro vieš, nie je zdravé týrať sa drastickými diétami ale ty sná´d vieš, čo robíš
nikto sa ťa to nemusel pýtať každý to vidí... viem, nie je to zdravé, lenže ja nemám drastické diéty...