mas len blby uhol alebo co ja som si tiez nausnice do chrupavky nevedela teraz uz neviem ci vratit alebo zapnut a piercer mi to za 5 sekund zapol a bolo dobre nestresuj sa hlavne a ak to tam nedas chod za nim zajtra
Pierc v nose ti do zajtra zarastie Je to jeden z najrýchlejšie zarastajúcich piercingov. Myslím, že ti neostáva nič iné, než s ním točiť do rôznych uhlov. Mne to prvý krát trvalo dve hodiny, než som prišla na to, ako ho narvať naspäť. Good luck.
@madiska ale mám tam teraz piercing ale bez guličky na konci a bez háčika a to ma v noci bude pichať alebo mi to vypadne :/ veď sa snažím ale už ma bolí noc tak sa bojím aby som infekciu nedostala :/ takže vravíš že sa to dá ?
ja som mala rok piercing v nose a bez hacika ci gulicky a nevypadlo mi nic jednu noc vydrzis...prelep si to nos leukoplastom ked sa bojis ze ti vypadne
@paula000011 Nemaj ho tam, vypadne ti a stratis ho.. alebo sa zobudis na to ze ta nieco maximalne pichlo..alebo rovno na kychnutie Ten leukoplast je super napad, ale este by som skusila si tam nejak narvat ten pierc.. Pred nejakym fajn zrkadlom.. Ja mam srubovaci s gulickou Ta sa mi raz vysrubovala,prehadzala som cely koberec a nakoniec som ju vysmrkala Boze.. Pardon, som sa tu rozkecala. Uz radsej odchadzam
kašlem na to :C nemám na to nervy .. :/ zajtra pojdem za piercerom nech mi to tam dá .. už mám noc celý červený :/ ak mi to do rána zarastie tak si to prepichnem .. ach jááj mám ja starosti :C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov