jj viem o super brigade ale nejdem na nu a ani ju neporadim nikomu zo znamych co zhanaju, uz od januara si ju setrim pre retardov na birdzi a konecne nastala ta chvila! ak chces napis mi tsku, nemozem to pisat sem nech ti ten flek niekto neukradne
@etelnair samozrejme som zabudla pripísať, že ľudia, ktorí majú v pláne reagovať stupídnymi komentármi by si to mali nechať pre seba, skutočne to nepotrebujem, pre tvoju informáciu, nebývam práve najbližšie Bratislavy a internetové brigády sú poväčšine nedôveryhodné, preto som dúfala, že by snáď niekto, kto má viac skúsenosti s Bratislavou vedel poradiť. mimochodom ďakujem za odozvu, primitívna, ale potešila.
fakt neviem, či sú ľudia tak sprostí alebo tak naivní, že teraz, keď sa každý pomaly bije za nejakú (lepšiu) robotu, prídu do nejakého fóra, a razom tam dostanú 20 ponúk za nič.
Skús profesia.sk, ak sa nepodarí tam, tak vyskúšaj podobné stránky s brigádami...
Ak sa nepodarí, vyskúšaj brigádnicke agentúry (Index NoSluš a podobne...)
Popozeraj sa aj po FaceBooku, existujú tam stránky, kde ľudia denne pridávajú brigádnicke ponuky...
Popri tom sa môžeš popýtať v Tescu, McDonalde, atd.. Prípadne sa len prejsť po meste, často vidím vo výkladoch ceduľky, že hľadajú pomoc do predajne s oblečením, čašníčku, hostesku, ...
je vela stranok kde su ponuky rozne, videla som v Blave /och ano zabite ma za to/ nejake ponuky na recepčnu niekde, mala so mto aj na papieri ale už som to zahodila sorry, skus to pokukat ešte, a aj v McDonalde sa da robit ,chod sa priamo tam opytat niekam kde je
@pijemzelenycaj bratranec mi nakoniec niečo, pravdepodobne, vybavil. McDonald neprichádza do úvahy, vzhľadom na to, že som vegán by to určite nešlo každopádne ďakujem za ochotu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
( na blbu otazku blba odpoved )
skús to tak prácne, ako aj iní, nie všetko padá do huby na zavolanie.
» www.profesia.sk/praca/bratislav...
» www.trenkwalder.com/sk/Pracovne-pon...
» brigady.sk/...
» www.studentservis.sk/...
» www.indexnoslus.sk/...
asi pôjdem upratovať k tommyhotovi
ja som tak našla prácu každé leto a nič z toho nebolo pochybné
Ak sa nepodarí, vyskúšaj brigádnicke agentúry (Index NoSluš a podobne...)
Popozeraj sa aj po FaceBooku, existujú tam stránky, kde ľudia denne pridávajú brigádnicke ponuky...
Popri tom sa môžeš popýtať v Tescu, McDonalde, atd.. Prípadne sa len prejsť po meste, často vidím vo výkladoch ceduľky, že hľadajú pomoc do predajne s oblečením, čašníčku, hostesku, ...
Bratislava výpadovka alebo erotické salóny.
Dúfam, že som pomohol hehe.