jednoducho ma to stve...ako ludia aj teraz radsej spoliehaju na to ze od fica vieme co cakat..no len krach..radsej risk pre noveho prezidenta"" svk je bedac vdaka fickovi
wewo vidis ako to je tu ,,tiez som myslel ze fico spravi viac pre slovensko ale dostal nas tam kde sme...a iba ludia a obcania to mozte zmenit svojimi hlasmi..preto prosim volte
a to preco???co nam ? tak vol ak mas od neho plny bankovy ucet
...pre takychto ludi ako si mozno aj ty ludia volia to co ho sa boja a to je novy clovek na kresle co mame cakat kym bude zobrac uplne?? od nezamestnanosti..po stres mladym ludom a krize vysoke ceny co nam dal???nabaluju sa na nas a nevraviac o zmenach ktore zaviedli
To vieme aj bez teba.
Kazdy clovek, ktory ma rozsireny vseobecny politicky prehlad a dostacujuco vysoku inteligenciu vie, ze kazdy SMERak je kokot.
Ale diky, ze si na to upozornil aj menej inteligentnych jedincov.
ten co vie politiku viest a vie ju robit na privedie do situacie tam kde sme vstci teraz a nase slovensko ..sa trosku prived k rozumu mlady muz...onetouch napisal presne aj to co je o Ficovi zname ..kamosi a derabaci len sebe ...a vraj ludom a krajine svk aaa ludkovia z Fica mi nejebe" ale z vas ze volite niekoho kto nas zraza ako aj iny politici na kolena ..treba zmenu..tento tu hovno urobil
taky politik ktory je dlho na cele vlady mal by vediet ze je tu vela obcanov ktory ho potrebuju ako vodcu a nie ako stroskotanca co nas dava na mizinu... a mozte sa zapojit aj na inu temu
@wolskeoko ono tu nejde ani tak Kisku, ale o to, ze smer vladne, ma podchytene sudy, policiu atd...mame moznost, aby nebol podchyteny aj prezident...za ten pokus to stoji...nic lepsie aj tak nemame na vyber, tak treba vytazit maximum z toho, co sa nam nuka...inac tu casom nastane to, co v Rusku a v takomto systeme sa najlepsie kradne... hore v linku bolo jasne vysvetlene, o co nas okradli...hadam nechcete, aby casom boli cisla dvojnasobne.....
@onetouch Ani to nejdem čítať, zase niaky blud....
Nemôžes veriť vsetkému čo je v správach ...
A zaujímavé že NIKDO nedokáže povedať jeden jediný príklad kedy, kde, kolko kradol, POTVRDENU SITUACIU KEDY KRADOL - neznámy pojem...
Vsade sa len počuje že kradne tak aj ostatní začnu hovoriť že kradne pretože sa to vsade hovorí, je to IN, ale v skutočnosti nikdo nepovie žiadny príklad... čím to bude?
@onetouch pred volbami slubuje kazdy dilino co chce byt prezidentom hory-doly,ale po volbach skutek utek.A je jedno či tam bude Fico alebo Kiska.Nikto nemože robit slusnu politiku,lebo dopadne ako Dubček v ´92.
btw ak fico bude prezident, kvazi padne vladny kabinet a zostavi sa nova vlada smerakov a budu mat dalsie dva roky odpustene skrtanie dlhoveho stropu,
(to je taky odsuhlaseny failsafe, ze nova vlada 2 roky nemusi dlh riesit), by si to takto pekne predlzili, Fico vie co robi,
mojko vibrator vyhlasil v ceskom rozhlase, ze budu poslinene pravomoci prezidenta a to znamena, ze si hranol veri a ze bude prezidentom 2 funkcne obdobia.... CIze smer pojde aj keby bol v opozicii. A porovnavat to s ruskom? Ty hlupucke mladatko... Vies kokot o rusku, tak ho do papule ci prstov neber. A neber to ako urazku, ale ako facku,lebo tu si zasluzis za svoje vyjadrenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Fica treba volit!
...pre takychto ludi ako si mozno aj ty ludia volia to co ho sa boja a to je novy clovek na kresle co mame cakat kym bude zobrac uplne?? od nezamestnanosti..po stres mladym ludom a krize vysoke ceny co nam dal???nabaluju sa na nas a nevraviac o zmenach ktore zaviedli
Kazdy clovek, ktory ma rozsireny vseobecny politicky prehlad a dostacujuco vysoku inteligenciu vie, ze kazdy SMERak je kokot.
Ale diky, ze si na to upozornil aj menej inteligentnych jedincov.
Ako keby bol Kiska vyhrou... Ale holt, ak ma Fiko prehodnotit svoju politicku buducnost po prehre, neplatny hlas neodovzdam
a nie ze budes volit Fica!!!
Nemôžes veriť vsetkému čo je v správach ...
A zaujímavé že NIKDO nedokáže povedať jeden jediný príklad kedy, kde, kolko kradol, POTVRDENU SITUACIU KEDY KRADOL - neznámy pojem...
Vsade sa len počuje že kradne tak aj ostatní začnu hovoriť že kradne pretože sa to vsade hovorí, je to IN, ale v skutočnosti nikdo nepovie žiadny príklad... čím to bude?
preto.. :p
btw ak fico bude prezident, kvazi padne vladny kabinet a zostavi sa nova vlada smerakov a budu mat dalsie dva roky odpustene skrtanie dlhoveho stropu,
(to je taky odsuhlaseny failsafe, ze nova vlada 2 roky nemusi dlh riesit), by si to takto pekne predlzili, Fico vie co robi,
okrem toho, ze vetovat nic nebude,
šak a koho iného?!
mojko vibrator vyhlasil v ceskom rozhlase, ze budu poslinene pravomoci prezidenta a to znamena, ze si hranol veri a ze bude prezidentom 2 funkcne obdobia.... CIze smer pojde aj keby bol v opozicii. A porovnavat to s ruskom? Ty hlupucke mladatko... Vies kokot o rusku, tak ho do papule ci prstov neber. A neber to ako urazku, ale ako facku,lebo tu si zasluzis za svoje vyjadrenie.