Ahojte, chcel som sa vás opýtať, či to prežívate podobne ako ja. Pred pár dňami sa so mnou rozišla priateľka a ja neviem ako sa z toho dostať. Prosím poraďte čo robiť, aby to prestalo?
to jedine čas pomoze nič ine... a je jedno ako ju miluješ aj ked jej to povieš, ju to už nezaujíma, ked sa s tebou rozišla. Pravdepodobne nad tebou uz ani nebude rozmyšlať, to len ty budeš stále taky blbec a budeš na nu mysliet este niekolko mesiacov, ale casom prejde. hádam.
@mefistofel neviem čo mám robiť mám divné myšlienky, nemôžem dlho zaspať, v škole sa ma každý pýta čo mi je a ja o tom nechcem kecať....... ona neodpisuje, nedvíha mobil, proste úplný ignor a mňa to ničí dokonca myslím na najhoršie
ale ďakujem, že sa môžem o to podeliť aspoň s vami - trošku mi to pomáha
:/ Ja som sa budil snáď každú hodinu, keď sa so mnou rozišla priateľka a dokopy som spával možno tak dve hodiny a strašne som schudol... a samozrejme, tiež som sa chcel zabiť. Temné obdobie...
@misho1990 prepáč ale velmi sa uz neviem vyjadrovať k tejto téme... tiez riešim podobny problem :/ , a uz niekolko mesiacov poriadne nespávam neskutocny stres, stále mi myslienky utekaju, ale hádam to prejde. Ako to kazdy hovori.
Chce to len cas...nezabudaj ze prava laska je vzdy opatovana v takej sile v akej je davana - takze ked ju raz stretnes budes vediet...hlavne zacni kazdy den s novym usmevom a nezi v minulosti...vela ludi zije pritomnost minulostou a potom ich to len zbytocne trapi a zatazuje...takze maj byvalu rad aj nadalej a nepocituj k nej hnev ako to zvyknu ludia robit - ze sa po rozdchode sprotivia a znenavidia...tvoja vyvolena na teba niekde caka, tak ju nenechaj dlho cakat
ja ked som sa pred 7 rokmi rozisiel s jednou super babou, nemohol som byt v pohode. Rovnako som uz nemal silu riesit veci hadkami, ale ona rozhodla za mna. Nasla si okamzite ineho a ja som si to vycital, hovoril, ze bola najlepsia, spociatku som sa s nou nechcel rozpravat, po pol roku ma hnev opadol, nie som s nou uz blizky, ale uz ma netrapi, ona si nasla zase ineho a ja nemam pocit si dokazovat, dvakrat neskusam stastie... Mrzi ma to, ale uz nie na tolko, ze som stratil chut zit. Nedostal som motivaciu, jednoducho neustale bojujem proti smutku, zacni robit veci co si doteraz nerobil, vynahrad ju niecim inym, lebo ty musis ist za svojim a laska ta musi nasledovat, pravdepodobne uz ta nevladala nasledovat
že ste za rozišli je dôkazom toho, že niekde sa stala chyba, takto ťážko súdiť, kto bol na vine...
láska je najväčší dar od Boha....
kto dokáže zničiť tento vzťah nie je ho viac hodný...
láska zo sebou prináša aj veľa príkoria, zvad, plaču apod.
ale ak sa dvaja ľudia naozaj milujú, vedia si aj odpúšťať, oľutovať svoj omyl a vedieť pochopiť aj druhého...
sme krehké Božie stvorenia, preto by sme mali dať vždy príležitosť druhému sa napraviť a zbytočne hneď nevynášať ortiel "smrti", ľudové povedané...
nechaj ju, zdá sa, že si už veľa písal a pod...
šak ona si spomenie koho mala, koho milovala a k je skutočne ľudská, dokáže prísť a oľutovať toto svoje zlihanie...
držím palce, nesmúť i keď je to veľmi pre teba ťažké, zachovaj si svoju čistotu a aj Boh ti pomôže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ďakujem, že sa môžem o to podeliť aspoň s vami - trošku mi to pomáha
láska je najväčší dar od Boha....
kto dokáže zničiť tento vzťah nie je ho viac hodný...
láska zo sebou prináša aj veľa príkoria, zvad, plaču apod.
ale ak sa dvaja ľudia naozaj milujú, vedia si aj odpúšťať, oľutovať svoj omyl a vedieť pochopiť aj druhého...
sme krehké Božie stvorenia, preto by sme mali dať vždy príležitosť druhému sa napraviť a zbytočne hneď nevynášať ortiel "smrti", ľudové povedané...
nechaj ju, zdá sa, že si už veľa písal a pod...
šak ona si spomenie koho mala, koho milovala a k je skutočne ľudská, dokáže prísť a oľutovať toto svoje zlihanie...
držím palce, nesmúť i keď je to veľmi pre teba ťažké, zachovaj si svoju čistotu a aj Boh ti pomôže...