Ahojte, potrebujem pomoc, píšem v mene mojej kamošky ktorá má takýto problém: Strašne sa jej páči jeden chalan zo školy (je v maturitnom ročniku) a ona je prváčka ( ale vyzerá staršie). Problém je v tom, že ten chalan si ju vôbec nevšíma, ani sa na ňu nep
Hmm...nech sa skúsi s ním len tak nevinne skamarátiť normálne sa mu pozdraviť,alebo nejako sa usmiať. Prosto prejaviť sympatie aj napriek tomu,že si ju on "naoko" nebude všímať.
Alebo nech sa riadi heslom:"Chlapi sú ako autobusy,vždy príde ďalší." a nech si nájde lepší objekt túžob
ved je stvrtak, preco by kukal na prvacky? mozno ani nema zaujem vobec byt s nejakou babou.. ak sa mu "kamoska" neprihovori tak je dost vysoka pravdepodobnost ze spolu nikdy neprehovoria.. a inak, je dost neprirodzene len tak na chodbe zastavit vlastne uplne cudzieho cloveka, ale ok..
keď som prišla na strednú, páčil sa mi jeden tretiak. vysoký, pekný, vyzeral milo. pokukovala som po ňom stále ale nikdy si ma nejak nevšímal. ja som mala to šťastie, že som si písala s jedným chalanom, o ktorom so sa dozvedela že je jeho kamarát. povedal mi jeho meno, že malujú spolu graffity a tak.. poslal mi aj jeho nick na pokeci tak som mu napísala, že pekne maluje a debata už bola na svete.. dokonca sme párkrát boli spolu v kine, na čokoláde, odprevadil ma na bus..a tak ďalej, na Silvestra sme sa stretli na námestí, pri ohňostroji padla asi polhodinová pusa (nie prvá) a pýtal sa ma či mám program, že by bol rád keby som s ním išla na bytovačku. ja som nemohla, rozlúčili sme sa a po silvestri sa v škole oblizoval so svojou spolužiačkou
sorry za rozjímanie, len som si na to spomenulo tak to zo mňa vyšlo!
skús sa dať do reči s nejakými jeho spolužiakmi, niečo si o ňom pozisťuj, možno je hanblivý. musíš spraviť prvý krok, moc sa mu nevnucovať a pôjde to samo. teda bud pojde alebo nie. príde niekto iný
Ja som je už X-krá opakovala, že to nemá zmysel, že nech si nájde niekoho iného. Ale ona ho proste chce a má z toho depky Ja som napísala pod zámienkou, že nejako poradíte, ale asi sa to nedá a musí si to sama uvedomiť, aj ked o tom pochybujem
@semhamforas škaredá určite nie je Je vysoká, štíhla, dlhé nohy, dlhé tmavé vlasy, kraásny úsmev ...... myslím že by na ňu nik nepovedal že je škaredá a chalani malú o ňu dosť veľký záujem až na ...
Nechápem ľudí,ktorí sa trápia preto lebo sa im niekto páči.Nepozná jeho vnútro,nevie aký je a to,že sa jej páči váže nič neznamená.Podľa mňa by nemala urobiť prvý krok skor kašľať nato a vyhliadnuť si dostupejšieho
boha, už som sa zľakol, že ide o mňa, mám teraz podobný problém, len z opačného hľadiska.
rozhodne je to dosť otravné a vôbec nie také samozrejmé, ako sa nazdávajú, okrem toho vyvstáva nepríjemný problém, ako to riešiť, aby sa tie nevyspelé šuše už konečne uvedomili, lebo to romantické bľabotanie, doliezanie a špekulovanie človeku naozaj začne liezť na mozog, až sa prestane obávať o ich zdravie a začne obávať o to svoje
mna uz ojebali tri baby a poviem ti ze keby sa domna nejaka zamilovala tak najradsej by som bol keby mi to povedala narovinu a nazivo, nie cez nejaky drbnuty facebook alebo sms to je najhorsie, potom si seci zacnu predstavovat vselijake veci, no atd...musi sa odhodlat a povedat mu to ked bude mat sancu (budu spolu niekde v sami alebo aspon v mensej skupinke) a nech si nerobi iluzie, mozno nejaku ma, ja som jednu super babu odmietol len preto ze sa mi tesne predtym vysrala na hlavu (metaforicky) druha a bol som z toho totalne zdeptany, dokonca som vyskocil z okna :/ ...
žiadne náznaky-muži nevedia čítať ženy! Ak je baba pekná tak nech to skúsi a uvidí, nech si nič nesľubuje lebo nedopadne dobre...a hlavne ak ho nejaká práve nechala tak nech nato ide zvoľna a nech čaká že si to bude musieť najprv urovnať v hlave, žiadna pusa z fleku nehrozí...
Bez elektriny ani počítač nezapneš, takých ktorý sa hanbia sú milióny. Skús byť tou iskrou ktorá ho naštartuje. A keď je benzín dobrý ale motor nejde znamená to že je zlý, vtedy sa treba obzrieť za druhým lebo na pokazenom aute ďaleko nezájdeš.
mala som na strednej podobný problém....teraz mi ale intuícia hovorí, že to bolo viac-menej o tom, že štvrták sa s nejakou prváčkou zaoberať nebude (predsa len, už asi uvažuje v širších súvislostiach, možno chce odísť po maturite preč, alebo má proste pocit, že mu mladšia baba nemôže všetko poskytnúť.....neviem, ešte som nebola 18 či 19 ročným chlapcom...)
btw som si myslela, že hentaké lásky po strednej prejdú a keď sa teraz na seba kuknem, v tretiaku na výške, slintám si po piatakovi, ktorý možno ani neregistruje, že existujem, lebo vyzerá tak dosť vo vlastnom svete, ja niekedy tiež a hneď sa znova cítim na 15!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Alebo nech sa riadi heslom:"Chlapi sú ako autobusy,vždy príde ďalší." a nech si nájde lepší objekt túžob
dajte mu pokoj
Nie vazne @11 ... asi nema zaujem , ale nemozte si byt iste tak to nejak zisti najprv
sorry za rozjímanie, len som si na to spomenulo tak to zo mňa vyšlo!
skús sa dať do reči s nejakými jeho spolužiakmi, niečo si o ňom pozisťuj, možno je hanblivý. musíš spraviť prvý krok, moc sa mu nevnucovať a pôjde to samo. teda bud pojde alebo nie. príde niekto iný
Co robi take halo, prave koli tamtemu ?
Taky alfa samec to je ?
Okerem toho je tu aj druhá možnosť. Že chce peknú babu a tá tvoja kamoška je vyložene škaredá, takže s ju radšej an nevšíma
...Ked nejde hora k Mohamadovi, musi ist Mohamad k hore
lebo tolko diskusii zacina s touto vetou, ze to uz nema obdoby
buď je gay, alebo má nejakú holku, o ktorej neviete, alebo nerieši baby zo školy, alebo nerieši vôbec nič... možno len nemá jednoducho záujem
ale tak ak je 4-ták tak asi nemá prečo sa obzerať po prváčkach ...
a ešte jedna možnosť nechce vzťah kedže sa neobzerá po iných babách lebo je ako jeden z mála opatrný a bojí sa ...
rozhodne je to dosť otravné a vôbec nie také samozrejmé, ako sa nazdávajú, okrem toho vyvstáva nepríjemný problém, ako to riešiť, aby sa tie nevyspelé šuše už konečne uvedomili, lebo to romantické bľabotanie, doliezanie a špekulovanie človeku naozaj začne liezť na mozog, až sa prestane obávať o ich zdravie a začne obávať o to svoje
*ale v zásade platí, že pokiaľ už niekoho môžeš "mať", tak tak či onak pôjde o povrchné riešenie rovnice
btw som si myslela, že hentaké lásky po strednej prejdú a keď sa teraz na seba kuknem, v tretiaku na výške, slintám si po piatakovi, ktorý možno ani neregistruje, že existujem, lebo vyzerá tak dosť vo vlastnom svete, ja niekedy tiež a hneď sa znova cítim na 15!!!