Od januára minulého roka sa po celom svete začali objavovať nevysvetliteľné zvuky, ktoré vo veľkom desia ľudí. Skeptici okamžite začali s tlmením emócií a odkazovali, že ide o vyvolanie senzácie. Jasné vysvetlenie však zatiaľ neexistuje. Medzičasom sa zač
nechcem ťa strašiť, ale nie je to nič dobré čo nás čaká , kompetentní na to kašľu, lebo by sa museli napraviť a isť cestou spravodlivosti a ľudskej dôstojnosti...
Toto je presne neznalost fyziky pri kazdom takom velkom meste ako je Praha a ine su obrovske priemyselne podniky a teplarne co pri istych aktivitach mozu taketo zvuky vyvolavat. Alebo dalsia moznost pod zemou su rozne praskliny a moze tieto zvuky vyvolat aj posun litosferickych platni.
Nerobte paniku. Zase iba strasite ludi ( zajkousko) aj koniec sveta mal byt a nebol. aj vojna z vychodu nas mala zasiahnut a nebola aj USA malo byt znicene atomovkou a nebolo = Toto by som dal ako paragraf za ktory by boli velke pokuty az vazenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Take your supermodels and your broken beer bottles...
nechcem ťa strašiť, ale nie je to nič dobré čo nás čaká , kompetentní na to kašľu, lebo by sa museli napraviť a isť cestou spravodlivosti a ľudskej dôstojnosti...
som sa len zasmial.
Iď si radšej pospať a netráv veľa času na azete.
neuhádol si, je to horšie, zo somára bude komár
prezraď mi akým spôsobom myslíš na "zadné kolečká?"