Je mi dosť blbé v mojom veku riešiť takýto problém, ale trápi ma to už dlhšie a neviem si rady.
Chodíme vonku taká partia asi 7-8 ľudí. Posledných pár mesiacov mám k jednému chlapcovi z tejto partie bližšie (objatia, pusy) no vždy sa takto ku mne správa l
"..Nikdy mi ani len nenapíše, vôbec spolu nekomunikujeme mimo partie.
Ja som taká TICHSIA povaha, nemám ANI ODVAHU sa o tom porozprávať.." - nech ti niekdo druhý napíše a odošle za teba list,/email pre neho, ty sa pod to len podpíšeš.. :p :happy: (a možno neco svoje pripíšeš)
(hm, by to bol fajn podnikatelský nápad, zaujímavý ;p
podla mna ta chce len vyuzit na nieco, a ked sam nenapise.. ak by to mal byt vztah v buducnosti, tak by aj on mal mat zaujem, a ukazovat nejake "pocity"..
Opity clovek=uprimny clovek. ( je to vazne tak!!! )
Dobra sprava:fyzicky ho pritahujes
Zla sprava:nic viac
Ked je clovek opity uplne odchadzaju kontrolne mechanizmy, napadne ta myslienka a realizujes ju absolutne bez toho aby si riesil dosledky..
Cize je opity, nadrzany, vidi pekne dievca tak ju zacne obchytkavat, objimat, bozkavat ( na verejnosti, v sukromi este vyssie mety )
Ak by mal realny skutocny zaujem a spoznanie sa a neskor aj pripadny vztah, rozhodne by logicky :'D napisal, navrhol, pozval..proste vyvijal nejaku aktivitu.. Ved bez toho asi tazko a stale aj v dnesnej dobe sa v 98 percentach predpoklada, ocakava ze muz ma byt iniciator..oslovit zenu..
Suma sumarom: kokot co ta chce pretiahnut ked je opity, absolutne nic viac..mrzi ma to..musis sa na neho vykaslat
@salonka2022 ok. Ale ved nemyslis ze je uplne jasne ze o nic vaznejsie nema zaujem ked ti behom niekolkych mesiacov ani raz nenapisal, nepozval ta samu von??
Snad nie si do neho zalubena..potom beriem spat ze to nechapes lebo zalubeny clovek nedokaze mysliet logicky, pretoze je zdrogovany chemikaliami co sa mu vyplavuju do mozgu z toho zalubenia
veď nič, proste si rozumiete len v hentakej fyzickej rovine, nič viac od toho nečakaj. ak ti to takto vyhovuje tak super, ak nie, tak to už nerob, ale fakt nechcej ani nečakaj nič viac.
@13 presne, ja ked som triezva tak som úprimná, v opitosti naopak.. robím blbosti a hovorím blbosti,aké by ma za triezveho stavu ani len nenapadli a už vôbec to tak necítim, že by to nejak z podvedomia alkohol vypustil alebo čo.. vôbec nie
tak teda kašli radšej na neho....
Ach jaj ak máš 22 rokov ta mi je to lúto Podľa mňa by človek v takom veku mal vedieť rozoznať tieto základnè znaky, sama si vieš vyhodnotiť čo ako je tak prečo si nevieš na to aj racionálne odpovedať? Prečo s ním vôbec strácaš čas? Z toho nič nebude a znie to celé ako keby ste mali 15-17rokov a obaja sa len hľadáte v tomto svete. Buď si najdi normálneho chlapa alebo si len hen tak nezáväzne užívaj...
plne suhlasim s @6 ale napriek tomu si myslim, ze by si ho mala oslovit minimalne na nejaky triezvy a sukromny rozhovor. nezavazny, nevycitavy, len taky normalny, imformacny, ze preco je taky kkt.
pravdepodobne ho neziskas, ale bude to cenna skusenost.
@salonka2022 uprimne mu povedz co citis ty... najlahsia cesta a najviac ti da do zivota.
ale inac ako pisali pritahujes ho ale nic viac.
pre vsetkych ostatnych by ma zaujimalo preco je kkt a chce ju zneuzit. robi vsetko co chce pretoze to zrejme tak citi a baba sa necha a nic nehovori. on si mysli ze to je vpohode nema dovod si mysliet nic ine. co je zle na nezavaznom objimani a bozkavani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja som taká TICHSIA povaha, nemám ANI ODVAHU sa o tom porozprávať.." - nech ti niekdo druhý napíše a odošle za teba list,/email pre neho, ty sa pod to len podpíšeš.. :p :happy: (a možno neco svoje pripíšeš)
(hm, by to bol fajn podnikatelský nápad, zaujímavý ;p
neverim, ze to sama nevidis ... asi by javil vacsi zaujem, keby ho realne mal
Dobra sprava:fyzicky ho pritahujes
Zla sprava:nic viac
Ked je clovek opity uplne odchadzaju kontrolne mechanizmy, napadne ta myslienka a realizujes ju absolutne bez toho aby si riesil dosledky..
Cize je opity, nadrzany, vidi pekne dievca tak ju zacne obchytkavat, objimat, bozkavat ( na verejnosti, v sukromi este vyssie mety )
Ak by mal realny skutocny zaujem a spoznanie sa a neskor aj pripadny vztah, rozhodne by logicky :'D napisal, navrhol, pozval..proste vyvijal nejaku aktivitu.. Ved bez toho asi tazko a stale aj v dnesnej dobe sa v 98 percentach predpoklada, ocakava ze muz ma byt iniciator..oslovit zenu..
Suma sumarom: kokot co ta chce pretiahnut ked je opity, absolutne nic viac..mrzi ma to..musis sa na neho vykaslat
Snad nie si do neho zalubena..potom beriem spat ze to nechapes lebo zalubeny clovek nedokaze mysliet logicky, pretoze je zdrogovany chemikaliami co sa mu vyplavuju do mozgu z toho zalubenia
mozno je na teba trosku namotany ale nie si jedina, netuzi po vztahu nechce sa viazat a chce si uzivat aj s inymi zenami.
A nesuhlasim s tým,že opitý človek=uprimny človek. Ked si spomeniem čo som porobil a narozprával niektorým v opilosti.Ani zdaleka to nebolo uprimne.
tak teda kašli radšej na neho....
pravdepodobne ho neziskas, ale bude to cenna skusenost.
ale inac ako pisali pritahujes ho ale nic viac.
pre vsetkych ostatnych by ma zaujimalo preco je kkt a chce ju zneuzit. robi vsetko co chce pretoze to zrejme tak citi a baba sa necha a nic nehovori. on si mysli ze to je vpohode nema dovod si mysliet nic ine. co je zle na nezavaznom objimani a bozkavani