Zdravím, takže vec sa má takto..
Už dlhšie uvažujem nad založením jednoduchého webu, ktorý by sa venoval hudbe (rock, metal, punk.. no nebránim sa ani iným žánrom). Pokračovanie v komentáry
Išlo by o nejaké tie novinky, recenzie, reporty... možno nejaká hitparáda? Proste čokolvek, čo vás napadne, nad obsahom by sa dalo ešte diskutovat a dohodnúť sa kolektívne.
Tu hľadám nejakých ludí, ktorý by chceli svojími vecmi prispievať a samozrejme je potreba niekto, kto by bol schopný taký web navrhnúť a uviesť do pohybu.. nič zložité...
Nájde sa tu niekto?
Jedná vec je tento web spraviť graficky, druhá vec je ho nakódovať - to je tá jednoduchšia vec pre mňa (napríklad), a tretia vec je to potom rozbehnúť. Myslíš, že by malo zmysel rozbiehať niečo, čoho už je na internete dosť? Nemám nič proti tomu, neber to ako hejt, ale proste, možno by sa ti to ani nevyplatilo
Nechcel som napísať hlúposť samozrejme, i keď tomu sa niekedy nevyhnem. Skúsiť môžeš, skúsiť sa má všetko. Koľkokrát som ja skúsil spraviť nejaký projekt ktorý je už tak ošúchaný, a občas sa mi to aj vydarilo. Ak by sa ti niekoho podarilo zohnať do tímu, som ti ochotný trošku pomôcť čo sa týka kódovania HTML, CSS, JavaScript zvládam, a som pokročilý začiatočník v PHP Takže niečo by sa možno vyrysovalo (zdarma samozrejme).
@heywhatsup viem, že je toho už dost a v žiadnom prípade neberiem tvoj koment ako hate, v pohode tak hlavne mi ide o technickú stránku, tam som úplne ľavý na začiatku by som to možno zvládal aj sám a ludia, ktorý by tam prispievali svojou troškou, sa potom nájdu už lahšie...
Tvoju pomoc by som ocenil.. nechcem nič zložité (teda akože.. nebol by som proti ale nevyžadujem to)
@vegas veď, nejde o to na čom to ide, podstatne je, aby to fungovalo, a dalo možnosť realizovať sa človeku, ktory nema znalosti programovania webov, alebo dobry budget na takyto web.
Ja toto schvalujem, aby sa použivali hotove riešenia ktore sú k dispozícii, ak nieje nutne to robiť na mieru, človek ušetri kopec energie, prostriedkov a času čo je tá asi najpodstatnejšia vec, žijeme v rychlej dobe, v dobe, kde informácie majú najpodstatnejšiu váhu, nie prevedenie
no, pokial nemas jasne, cim sa chces obsahovo odlisit od 30 podobnych webov, tak asi s tym ani nemusis zacinat...s nejakymi prispevkami by som ti aj ja pomohol, ale prvorady je koncept, ked je ten zly, tak sa tazko presadis... ak nemas dobry napad, musel by si vel aprachov do reklamy napchat a stale by to bol len dalsi taky web
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tu hľadám nejakých ludí, ktorý by chceli svojími vecmi prispievať a samozrejme je potreba niekto, kto by bol schopný taký web navrhnúť a uviesť do pohybu.. nič zložité...
Nájde sa tu niekto?
Tvoju pomoc by som ocenil.. nechcem nič zložité (teda akože.. nebol by som proti ale nevyžadujem to)
ak by to bolo zaujimave aj by som isiel do toho
Ja toto schvalujem, aby sa použivali hotove riešenia ktore sú k dispozícii, ak nieje nutne to robiť na mieru, človek ušetri kopec energie, prostriedkov a času čo je tá asi najpodstatnejšia vec, žijeme v rychlej dobe, v dobe, kde informácie majú najpodstatnejšiu váhu, nie prevedenie