bola som
strasne sa mi tam pacilo, ten ruch aj vsetko, take ako z filmu, haha ale zaroven je to aj mesto, ktore ta hrozne vycerpa a potrebujes minimalne tyzden ak chces stihnut popozerat tie zaujimave veci, ale asi ani tyzden nestaci
@anitchka fúha tak tocha drahý je na moje možnosti . Neviem či sú len moje očakávania nereálne :/. Hľadám niečo do tých 600 eur na 5-6 nocí . Nevadi aj tak dakujem
bola som a bolo najsuper av čo najbližšej dobe planujem ist znova, bola som v InterContinental New York Times Square, ale ako vidim ze do 600 tak to neni
ale na manhattane je vraj daky kostolik alebo nieco na taky styl kde slovakov ubytuvavaju zadarmo /sice na zmeni v spacaku ale tak zadarmo / max na tyzden neviem o tom viac info ale urcite to niekde bude
neviem, ci je to stale aktualne pre teba, ale ak nemas vela penazi tak sa skus poobzerat aj medzi hosteloch. ak rezervujes vcas, su uplne paradne a lacne. len treba naozaj skoro rezervovat, lebo velmi vela studentov VS chodi cez work and travel agentury ako Camp Leaders do statov, zarobit si a potom cestovat... tak vela tych hostelov nezostane na koniec leta...
alebo druha moznost, ak mas cele leto a studujes na VS a chybaju ti prach tak skus tu agenturu, moji kamosi sli cez nich. Nemali dost penazi aby sli na vlastnu past, ale zarobili si a teraz su tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
strasne sa mi tam pacilo, ten ruch aj vsetko, take ako z filmu, haha ale zaroven je to aj mesto, ktore ta hrozne vycerpa a potrebujes minimalne tyzden ak chces stihnut popozerat tie zaujimave veci, ale asi ani tyzden nestaci
na aky cas ides?
Renaissance Meadowlands hotel sa to tusim volalo, v New Jersey
ale na manhattane je vraj daky kostolik alebo nieco na taky styl kde slovakov ubytuvavaju zadarmo /sice na zmeni v spacaku ale tak zadarmo / max na tyzden neviem o tom viac info ale urcite to niekde bude
alebo druha moznost, ak mas cele leto a studujes na VS a chybaju ti prach tak skus tu agenturu, moji kamosi sli cez nich. Nemali dost penazi aby sli na vlastnu past, ale zarobili si a teraz su tam