Newiete mi powedat kto je admin na pokeci??? nechcem robit reklamu!!
Viem,ze sa to tu nehodi,ale ja potrebujem pomoc...newiete mi povedat kto je admin na pokeci!?? je to wazne..jeden ma tam obtazujee ?? prosiiiim ((pomozte mi (
@10 sak posle ti dotycny RP a tam mas dole ze nahlas SPAM alebo tak nieco...ak ti posiela postu tak to mozes dat ako nepriatela tusim a potom od neho nedostanes postu
Adminov pokecu je vela. Su rozdeleni. niektori maju na starosti miestnosti, niektori webdesign a podobne. Ked mas nejaky problem tak treba napisat na kontakt@azet.sk. Ale na tento problem ti odpovedia takto. Ak ta uzivatel nejakym sposobom urata, obtazuje alebo sa vyhraza kontaktuj policiu a azet je bude v kazdom pripade napomocny. Takz darmo tam budes pisat. Aj keby ta nejak ten chalan obtazuje myslim ze asi nemas chut sa vlacit po policii a podobne. Takychto pripadov su stovky. jednoducho zrus rp a nijak na to nereaguj. jeho to omrzi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ps.daj do nepriatelov a ignoruj ..prip ho nahlas ako spam ...chalan bude mat haluze
ja sa v tom totiz nevyznam moc..