vsetci v rodine si prestavili len ja nie v izbe..takze ked bolo u mna pol tretej som s velkym usmevom na tavri vpochodovala do kuchyne a oznamila otcovi ze mu idu zle hodiny v kuchyni ze uz je pol tretej a zmeskal futbal..jak rychlo mi zmizol usmev z tvare..
no a ked som isla von kukam na hodinky som mala 17:03 tak som zvreskla na celu ulicu ze hodinu meskam stava sa..
tak keďže hodiny v izbe už dva mesiace stoja, tuším im to bolo jedno... komputer to spravil za mňa, mobil ten sa dožadoval a náramkové na tie nezabúdam zo zásady
@etelnair kruci, jak rada by som do odpovede vopchala nejakého chlapa bez boxeriek v mojej internátnej posteli, ale skutočnosť je krutá. Myslela som spolubývajúcu
uz vecer pred spaním som na telefonoch prestavila nech sa na to lepsie zvyká na pc preskocil sám a na hodinkách som prestavovala az ked som sa zobudila
nezabudla, na mobile som si ho zmenila, ale domov som prišla až teraz, tak to musím asi skontrolovať, a ako sa zbežne obzerám, tu sa o to nikto nepostaral, lebo najvyššia u nás doma som ja
Ked som rano vstal (ao zvycajne 5:10) tak som bol prekvapeny prvych 10 sekund ako je vidno, nato ze je 5 hodin. Ale potom som sa uvedomil ze som nezaspal a ze sa cas posuval .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no a ked som isla von kukam na hodinky som mala 17:03 tak som zvreskla na celu ulicu ze hodinu meskam stava sa..