@lukaso121@James98
vy kkti... nedá mi to.. navážať sa doňho zato, že je Čech? nie je vám to trápne?! Na tomto skapatom fóre je problém nájsť nejakého čecha, a keď už tak sa doňho bezdôvodne navážate! Zato keby ste si pozreli hociaké CZ fórum tak zistíte, že je tam plno Slovákov a nikto sa do nich nenaváža!
+ si uvedomte, že veľa Slovákov študuje v ČR a kkti jak vy im to len znepríjemňujú.
Ach ako ja sa hanbím za to, že som Slovák
neviem, ako by som reagoval, ja len, že konečne nejaká čeština, já som Brne a tadyk pořád slyším jenom tu slovenštinu ( gdyž, ovšem, jednou za uhorskej rok vypadnu ven
@yazoouf1 ale navážajú sa aj na českojazyčných fórach a četoch, neboj..., pamätám si to oňehdá z roku 2008, keď som frčal namiesto Birdzu či FB na Lidé.cz - tento trápny humor, miestami až šovinizmus, má asi každý národ. možno najviac zmysluplným riešením mi príde proste sa zbytočne a nezmyselne nestotožňovať s takým zastaralým konceptom, ako je nejaký národ. a keď už, aspoň ho (a seba sa) nebrať vážne.
anyway, nechcem riešiť tento off-topic a už len dodám, že raz sme v lese natrafili na stádo príslušníkov národa divých svíň aj s deťúrencami (krucinál, je nejak ťažké vyhnúť sa používaniu slova "národ" ), a to bol teda tiež naozaj nezabudnuteľný zážitok. takisto nezabudnem - ale to mám z druhej ruky - na rodičove vyprávanie o tom, ako k nemu takto laň sama prišla na dosah ruky, keď bol dlhšie bez kontaktu s ľuďmi a teda aj očistený od typických sekundárnych človečích smradov ("civilizácie").
@thrwtchr Uplne s tebou súhlasím - koncept národa je zbytočný. Ale zas, robiť si srandu z populárnej módy neni podľa mňa nič strašného. Sami Česi si z toho robia srandu. Inak, zaujímavý je aj tento článok "Česká klasika" » www.extra.cz/ponozky-v-sanda...
@james98 Veď pravdaže, ani by som sa neurazil na taký druh humoru (už len z toho dôvodu, že sa s tým "svojím" národom toxicky nestotožňujem). Nevravím, že je to strašné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
sa cudujem ,ziadne ty pico ,ty kravo , ty vole
vy kkti... nedá mi to.. navážať sa doňho zato, že je Čech? nie je vám to trápne?! Na tomto skapatom fóre je problém nájsť nejakého čecha, a keď už tak sa doňho bezdôvodne navážate! Zato keby ste si pozreli hociaké CZ fórum tak zistíte, že je tam plno Slovákov a nikto sa do nich nenaváža!
+ si uvedomte, že veľa Slovákov študuje v ČR a kkti jak vy im to len znepríjemňujú.
Ach ako ja sa hanbím za to, že som Slovák
moj kolega daval s kamosmi zjazd toť v bystrickych horach na bajkoch a poslednemu sa priplietol do cesty medved po zrazke medved usiel
ale inak dobry troll ten jelen , trolololololololo