Ahojte, ide o to, že som sa spoznala s jedným chlapcom. Na začiatku mi dával najavo ako veľmi ma má rád a ako mu na mne záleží. A aj keď som zo začiatku nechcela, tak som mu začala veriť .A keď to vyzeralo už dosť vážne medzi nami začal cúvať. 1.koment...
Zrazu nemal čas, odpisoval mi čoraz menej a ja fakt neviem čo sa stalo. Prečo tak zrazu stratil záujem keď to medzi nami bolo také pekné? Hovoril mi, že ako veľmi je sklamaný z minulého vzťahu a že nevie či ešte bude môcť veriť. Tak načo to začínal keď vedel, že z toho nič nebude a ja som sa len zbytočne zaľúbila? Myslíte, že ma len namotával aby ma dostal a keď videl, že mu tak skoro nedám tak to radšej zabalil?
@mojdedo no šak logika bank....ked mas peniaze ti ponukaju všeličo a neviem načo by ti to bolo ked máš a ked nemáš a chceš peniaze aby si sa dostal z toho tak ti nedaju ani 100 e
hm, nie si tu od toho, aby si niekoho zabávala...
len sa drž a nedavaj mu, ani keby sa zrazu objavil bud chce alebo nie, zatiaľ mozes stracať čas aj s iným
možno sa s tebou len tak zabávkal a popri tom skúšal niečo na inú ženskú, ktorá ho priťahuje viac a vyšlo mu to u nej. nemám šajn, len tak strieľam podľa toho, čo som si ja všimla, že chlapi robia občas.
uplna normalka, toto robim bezne. Ak chces, tu mas vysvetlenie: Spoznam pritazlivu osobu opacneho (alebo aj rovnakeho, sto ludi sto chuti) pohlavia. Nechce ma, je nedostupna, Bavi ma to, javim zaujem. Osoba zacne javit zaujem, chvilu ma to bavi no potom prestava, pretoze zaujem osoby je az prilis velky, citim sa utlacana/y, fun's over, bye.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
len sa drž a nedavaj mu, ani keby sa zrazu objavil
bud chce alebo nie, zatiaľ mozes stracať čas aj s iným