sleduje tu niekto nezávislé, "objektívne" spravodajstvo? Ak áno, podeľte sa o portály, ktoré podľa vás poskytujú dôveryhodné a objektívne informácie. Môžte sa aj vyjadriť, či sú takéto portály podľa vás naozaj nezávislé alebo ide iba o
tak je pravda, že tí čo tam prispievajú zvyknú mať silne konzervatívne názory, ale naproti tomu sú tam aj dôležité správy, ktorým sa bežný mainstream vyhýba.. treba to trochu filtrovať
Obcas je fajn si nieco z toho precitat, ale vsetkeho vela skodi. Vela, vela bludov tam je. Vacsinou sa privrzenci tychto skupin a stranok biju do prs, aki su oni vynimocni, ze nepozeraju mainstreamove media a ze niesu ovce, pritom opak je pravdou, prestal som sledovat spravodajsku alternativu, potom co som si viackrat overil ako naschval zvelicovali aby to vyznelo katastroficky a vobec taka situacia v zahranici nebola, ac24 detto. Este je jedna skupina na FB ( » www.facebook.com/groups/18298783... ) Kde sice tiez prispievaju kadejaki ludia, ale cas od casu sa tam najde zaujimava vec. Este sa ti asi budu pacit stranky www.dolezite.sk , www.cez-okno.net, www.mustwatch.cz, www.reformy.cz. Nezavisle spravy taktiez par krat take bludy zdielali, ze som si povedal, ze ak toto vie admin pustit von, v skupine, v ktorej mu ma ist o 100% objektivitu a pravdu...tak, nemam co riesit.
@laurikaaa SA je banda tupcov, ktora nevie zniest kritiku a nastoluje cenzuru ako na beziacom pase. Preto sa moze zdat, ze ich citatelia s nimi bezvyhradne suhlasia. Akonahle sa tam objavi pluralita nazorov, tak mas ban.
Btw rt.com zvyknu mat ako tak "objektivne" spravodajstvo, ale radsej ako tieto spravodajske portaly mam na FB jednotlivcov, ktori zdielaju najroznejsie info z viacerych zdrojov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(link to určite dodrbe na začiatku bude smajlík )
» www.facebook.com/spravodajska.al...
) Kde sice tiez prispievaju kadejaki ludia, ale cas od casu sa tam najde zaujimava vec. Este sa ti asi budu pacit stranky www.dolezite.sk , www.cez-okno.net, www.mustwatch.cz, www.reformy.cz. Nezavisle spravy taktiez par krat take bludy zdielali, ze som si povedal, ze ak toto vie admin pustit von, v skupine, v ktorej mu ma ist o 100% objektivitu a pravdu...tak, nemam co riesit.
inak to "objektivne" si dal zrejme omylom spravne do uvodzoviek.
inak z našich blackblog.sk a zahraničných libcom.org
Btw rt.com zvyknu mat ako tak "objektivne" spravodajstvo, ale radsej ako tieto spravodajske portaly mam na FB jednotlivcov, ktori zdielaju najroznejsie info z viacerych zdrojov..