Neznáme slovenské kapely, ktoré stoja za vypočutie
dajte nejaké. ja som dnes našiel jednu popiči kapelu. neviem či vôbec niekto takto na úrovni hrá takýto metal. počúvam to stále v kuse. premakané, dokonalé...
však Teskohippies, jednoznačne alebo bright eye sú celkom fajn, we want jam znejú fajn z nahrávok, ale na koncerte sa mi až tak nepáčili, a potom ešte určite odtál potál aj keď mali teraz posledný koncert sa vypráva. tí chalani spievajú o chrastách a o ritiach, možu hať s punkovými kapelami a všetci ich milujú
@transplantovana a vieš, že som mala robiť odtál potál speváčku? lebo mišo má hlas jak speváčka s tuberkulózu na rici (to Romannnnko zahlásil, haha)
no, inak ja zo slovenských celkom rada youcoco. a noisecut, aj keď tí nie sú moc neznámi (síce niekto sem dal PPE.... )
a som veľkým fanúšikom českoslovensého zoskupenia The Dezolates Band, ktorých máte zatiaľ možnosť vidieť len na koncertoch (napríklad dneska v TN na Gympelrocku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nehráš tam náhodou?
myspace.com/thebridgeheads - Slováci momentálne v Londýne
myspace.com/bandmudhole - skvelý grunge
myspace.com/penxband - metál
myspace.com/mandragora777 - metál
atď.
no, inak ja zo slovenských celkom rada youcoco. a noisecut, aj keď tí nie sú moc neznámi (síce niekto sem dal PPE.... )
a som veľkým fanúšikom českoslovensého zoskupenia The Dezolates Band, ktorých máte zatiaľ možnosť vidieť len na koncertoch (napríklad dneska v TN na Gympelrocku)
A potom odporucam daco Trencianske: Nahodny Wiskit ale neviem presne ako sa to pise xD Tiez su dneska na gympelrocku, skoda ze nemozem ist