Neznasam svojho otca!!! Proste ho uz nemozem ani citit...stale mi zakazuje ist von..mysli si ze som stale male 6 rocne decko....nechce ma nechat sa slobodne rozhodovat ako normalneho civilizovaneho cloveka!!! A najviac na nom neznasam ked si chcem nechat
Ked mas 12 rokov, tak ver, že sa to časom zlepší.. tak sa s otcom skus normálne porozprávať o tom, že by si chcel ist von (a oddôvodni si to rozumným argumentom), alebo že chceš mať dlhšie vlasy (oddôvodni si to rozumným argumentom), a povedz mu že ti nieje prijemne ked ta porovnávaju s bratom, že ako by sa citili on kebyže ho s niekým porovnávaš, že to nieje nikomu príjemné..skus is uvedomiť že je to tvoj otec a že sa o teba boji, možno preto ta nechce puštať von, alebo ak si urobil niečo v minulosti zle, začo by ta nemal pustiť von tak to robí preto..ale musis mu to povedať ked to budeš písať tu tak jak sa to vyrieši...nijak...ak je tvoj tatino normálny človek, tak aspon zoberie tvoje názory na vedomie. ked nie, tak čakaj kým budeš mať 18 .
ale v každom pripade bud rád že vôbec otca máš, otca ktorý ťa nemláti, otca ktorý sa o teba bojí, a ktorý ta má určite rád...nie každý má to štastie.
@papi654 u nás to teda bolo horšie. Kým ti nebije mamu, nevyhráža sa jej, že ak sa s ním rozvedie, tak nás oberie o všetko, tak je to myslím ešte docela v pohode, nie ? Teda akože v pohode to nie je. Ale stále to môže byť horšie. A povedz mu, čo si myslíš. Nech ti prestane devastovať život a podobne. U nás to muselo prísť až do štádia, kedy sme ja aj mama museli brať antidepresíva, tak ďaleko to nenechaj zájsť. Good luck
@smajdalf tak ale neviem či som sa s nim rozprávala "normálne", určite nie ako so seberovným, a určite nie ako teraz ked som staršia , ale ked mi niečo vadilo, tak som to povedala...ked sa mi niečo nepáči doma, tak to aspon poviem, netvrdim že vždy je to vypočuté, ale tak ked to napíše sem tak čo z toho má...pochybujem že sem chodi jeho otec, aby to tu uvidel.
Puberta nepuberta, takto to zacina vzdy... Ja som to mala podobne a nechcem ta strasit, ale ani po 18tke sa toho vela nezmenilo, pretoze prislo, kym budes byvat pod mojou strechou a podobne veci, takze ja vlastne ani neviem, co ti poradit, pretoze tu nic nie je dost dobre, postav sa na odpor, bude horsie, ale zas spravis ako chces ty, nepostav sa a budes trpiet dalej...pretoze rodicia, ktori beru svoje deti normalne, im nerobia napriek a aspon sa pytaju na ich nazor, aspon v takychto banalnych veciach, ak sa nechces ostrihat, nestrihaj sa... ale niektori to nechapu
@pijemzelenycaj odôvodim to rozumnim argumentom a aj tak ho nezaujima moj nazor...proste je to proti prirode rozhodovat o mojom ucese v 12 rokou kedy uz mam pravo si o tom rozhodovat sam....
Vaz si ho! Buď ráda že o teba ma vůbec nejaky zaujem. Máš iba 12 a prenho si este jeho malička holcicka pře rodičov je takže kde ich díte už dospívání a chce byt samostatne . Snáz sa ho pochopit a uklidnit se pokecaj s nim o tom a skus to niak vyřešit povídat mu áčko to cítis a tak to určitě pomoze a to že ta porovnává s bratom to si nevšímaj to raz přejde co já by som dala aby moj otec bol na živě. S rodiči to niekedy bývá takže, ale všecko co robia robia len a len pře tvoje dobro. to si zapamatujte
Hej hej, ja si tiež vravievam aký je ten svet nespravodlivý A tiež ma vždy dokázalo nasrať, keď ma rodičia chceli ostrihať.... A ľudia tu majú pravdu, počkaj si do tej osemnástky a máš kľud ... ja už mám k tomu sídce bližšie, ale aj ja už dobrých pár rokov plánujem, čo spravím...
no a co po 18? pride 19 a aj 20, blbost, ja byt tebou, zoberem masinku a ostriham si hlavu do hola alebo zbehni ku kadernicke, to si urcite vsimne, a ked budes mat jeho pozornost tak potom ries preco si to spravil, a potom ti mozno aj zhustnu vlasy a budes mat dva v jednom. ale necakaj na 18 to je blbost, riesit problemi treba hned a podla sytuacie aj tvrdsie, ked zmenis seba zmenis aj jeho, to je stara pravda, zmenis sa k lepsiemu, mozno sa zmeni aj on k lepsiemu, budes horsi, bude aj on, cokolvek spravis bude mat svoju reakciu na teba, cize ty si rozhodni ako sa rozhodnes problem riesit, ale ja by som siel na to radikalne.
@papi654 Nemáš to až tak zlé býva aj horšie mne pomohlo pri fotrovcoch stať si za svojim názorom najprv boli prekvapený že neskáčem podla nich, síce sa stále hádam s nimi ale to ma baví a to k tým vlasom OMG tak proste uteč babke zo stoličky proste povedz nie a stoj si za tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale v každom pripade bud rád že vôbec otca máš, otca ktorý ťa nemláti, otca ktorý sa o teba bojí, a ktorý ta má určite rád...nie každý má to štastie.
byť tebou tak sa riadne hanbím za to čo si napísal že ho nenávidíš jeto príliš tvrdé slovo a bolo by fajn mať aj poriadny dôvod niečo také vysloviť!
skus sa aspon proti babke postavit.. ze nech ta nestriha..
ale ja ked som sa rodicom postavila tak to bolo len horsie a horsie..
s tymto mco nenarobis, lebo rodina bude mat prava nad tebou nez budes dospela..
Ah deti, deti... puberta začína čo?
.lebo proste m ignoruje.....a kedd ja jeho ignorujem uz ma nervy a ziape po mne...
Ja ti dám ochotne toho môjho..príd si ho zobrať..