máám brata ktorý má 17, ja mám 13... sme vlastný bratia len máme iného otca. (podľa mňa to môžem brať ako vlastného) a veľa krát sa nám už stalo, že rodičia viac dovolili mne ako jemu..a mne to strašne vadí.. chcem aby sme boli rovno
@frodo2 ako by som videl seba a sestru : ) ja som mladsi sestra o dost starsia. tiez je ona ta "schopnejsia" a ja som ten benjamin. bohuzial to je uz tak s tym nic moc nespravis rodicia maju uz take fixy resp. tvoja mama (asi) si proste mladsi a o teba sa treba viac starat (v jej ponimani). casom ked sa osamostatnis tak budes rad ze si nemusel tolko toho robit si to uzivaj : )
prečo ja mám taký pocit že keby sa toto nejako dostalo k tvojmu bratovi a prečítal by si to, tak by sa zmenilo veľa vecí?
a s rodičmi by si podľa mňa veľa neporiešil, lebo by ti určite povedali že to nie je tak ako to vnímaš ty (aspoň také mám ja skúsenosti). Skôr by som sa dala "do tímu" s bratom, ak vieš ako to myslím. Vysvetliť to jemu, niečo spolu podniknúť, držať spolu...ešte taká otázočka? žijete s tvojimi rodičmi? ak áno potom to zrejme má dôvod.
Ale ak to myslíš vážne a chceš to riešiť, ja by som sa v tomto porozprávala s bratom. Normálne vážne prísť za ním, ak nie je dilino, tak by to mal pochopiť.
A ešte niečo, že si fajn chalan, keď si toto v trinástich všímaš a trápi ťa to Tak veľa šťastia ti prajem
wow tak toto som netusila zeby nejakemu mladsiemu surodencovi vadilo...ale inak potesujuca sprava u nas som ja ta starsia a co sa tyka domacich prac a povinnosti, je to podobne ako u vas a urcite by som sa mega potesila keby mladsi brat vzial aspon troska iniciativy do vlastnych ruk...ved ked nabuduce poslu zas jeho do obchodu, tak sa ozvi, ze sa ti chce ist prejst, ze by si rad siel, ze chces aj ty pomoct...proste ked vidis, ze rodicia sa k tomu nemaju aby aj teba poslali, tak kasli na to a chod, nejako zacat treba a urcite potesis nielen brata, ze nemusi ist zas len on, ale aj rodicov ved oni mozno vobec netusia, ze uz niesi ,,neschopny" ako si sa to nazval, tak im to proste ukaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a s rodičmi by si podľa mňa veľa neporiešil, lebo by ti určite povedali že to nie je tak ako to vnímaš ty (aspoň také mám ja skúsenosti). Skôr by som sa dala "do tímu" s bratom, ak vieš ako to myslím. Vysvetliť to jemu, niečo spolu podniknúť, držať spolu...ešte taká otázočka? žijete s tvojimi rodičmi? ak áno potom to zrejme má dôvod.
Ale ak to myslíš vážne a chceš to riešiť, ja by som sa v tomto porozprávala s bratom. Normálne vážne prísť za ním, ak nie je dilino, tak by to mal pochopiť.
A ešte niečo, že si fajn chalan, keď si toto v trinástich všímaš a trápi ťa to Tak veľa šťastia ti prajem