awojte..no co ma sere?asi to zee vzdy ked zacne skola tak prvi polrok zvladam vpohode a druhi uz uplne zle..nwm co to somnu je..proste sa dobre ucim ale druhi polrok vzdy niejak skecam..nwm ci je ot tym zee hadki medzi kamaratmi,rofdičmi a tak..ale asi he
@lelinka666 Pokiaľ nejde o život, nejde o nič....Nikdy nie je tak zle, aby nebolo ešte horšie....u mňa osobne je to tak, že medzi úspešné vysvedčenie na konci júna je aspoň 2-ka správanie, ale aj 3-ka je ešte dobrá, ale 2 keď sa podarí, som emotívne naladení, maximálna spokojnosťy s prospechu 10 stvoriek koncom júna a som rád, že som rád, ešte som si ani na sekundu s toho nič nerobil, priam je mi to u piči, nejaký zdrap papiera...najlepšia škola, je život samotný....a čo sa týka rodičov, stoj si za svojim, keď sa Ti učiť nechce, tak jeb na nich, alebo najdi nejaké chyby na nich....moja matka mi pičuje aby som mal aspoň 3-ky a prospechu, len to by som sa musel do toho dívať, a môj argument je ten, že má gymnázium bez výšky a výučák s konkrétnim zameraním je v tomto prípade cennejší a drží piču
@mamradadeli ja neviem, u mna osobne to nie je to, ze kto ma ake znamky tak taky je inteligentny.......skola..........to znamena, nespravodlive opisovanie vychcanich ziakov, niekto kto je poctivy mnoho krat, doma sa uci ako kokot a nema odvahu odpisovat, bo sa boji ze ho ucka prichyti a v rozhodujucich pisomkach dostane stres dojebe niaky pisomku s matiky a ma nakoniec horsiu znamku ako ten co ma tahaky, ja nemam ani tie, proste je mi to jedno........sam sa nespoznavam, ze sa bavim s niekim o skole, toto sa mi nestalo od 31.6.2010, ze by som co i len pomyslel na skolu, akurat viem ze zajtra sa zacina skolsky rok...................KED JE OPTIMIZMUS A V TRIEDE TAKY AKOJA, CO BELU SKOLU SKOLA HROU, TAK JE TO POHODKA
Čo sa stalo osobne mne tak som sa neučil cely rok Bál som sa odpovedať pretože moji byvali spolužiaci boli retardi furt jak som odpovedal tak učitelka chcela aby som dostal 5 a spolužiaci ako vždy Help že ma furt zakoktali že som odpovedal namiesto vzorcu pre rovnicu som povedal Kolumbus objavil slovensko
ach,nezvládaš druhý polrok...ja nezvládam permanentne celý život školu a to "chcem" nechcem ísť teraz maturovať.....to bude len haluz keď nezvládnem druhý polrok a slečna,fakt sa nauč gramatiku,toto bolo na mňa moc pochopiť čo tým chceš povedať len taká rada,lebo potom ozaj nič nezvládneš,nielen druhý polrok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nepoužívaj w a x !
ale nie k veci.. donuť sa a pôjde to..