viete mi niekto poradiť ak sa mi nepodarilo získať dosť kreditov do letného semestra čo teraz? treba nejaké tlačivo vyplniť? pretože viem že ak by som chcela sama odísť stačí vypísať žiadosť o ukončenie štúdia. ale čo ak teda niekto nezíska dosť kreditov?
@tamara456 To už teraz vieš, že si nezvládla skúšky? Veď sa skúškové ešte len začína ak nerátam prípadné decembrové predtermíny. Môžeš sa nechať jednoduchým spôsobom vyhodiť bez vypĺňania akéhokoľvek tlačiva.
@tamara456 Teraz ma tak napadlo, že si možno myslela zápočtové skúšky. Každopádne, ak sa ti nebude dať poriešiť túto situáciu na základe komzultácie ako ti odporúča trdelniiiq, tak sa môžeš nechať vyhodiť, alebo zájdi na študijné, že končíš.
pokial myslis zapocty tak tie maju tiez urcite opravne terminy v mesiacoch januar, februar..a co sa tyka skusok tak nie je ziadne kreditove obmedzenie zo zimneho do letneho..az na konci letneho potrebujes 40 kreditov min.
Záleží od toho kde študuje. Ak to boli klasifikované zápočty, tzv. od 100 k 0, tak šanca na opravu nie je. Tiež niektoré školy majú určenú hranicu na to koľko kreditov musíš mať z povinných a do toho aj povinne voliteľných aby si mohla postúpiť tak do letného semestra. A čo sa týka tých 40 spomínaných kreditov opäť platí len pre niektoré univerzity. Sama som na škole kde majú veľmi radi tieto klasifikované zápočty a aj zápočty sme mali tak. Na jednom predmete možnosť opravného a dosť. Tiež u nás sú práve tieto obmedzenia čo do kreditov zo zimného do letného semestra. A na konci na prechod treba min. 50.
Je to takto pre nich super vec preriediť, ale pre nás pohroma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to takto pre nich super vec preriediť, ale pre nás pohroma.