Už zase vás otravujem :/ prepáčte.. nainštalovala som si hru.. crackla som ju ale stale nejde spustiť, skúšala som viacej crackov ale stale to nejde, aký v tom môže byť problém? Ďakujem veľmi pekne za pomoc chalani
Neviem, v com to asi moze byt, ale skusil by som najskor najnovšie ovládače na grafiku, ak by nepomohlo, odinštalovať hru a nainštalovať inú verziu hry, poskúšať nejaký patch na hru.. A keby ani potom nepomohlo, skusil by som prećistiť win, defragmentovať disk a znova skúšal.. A už ma nič nenapadá
jeden z najčastejších problémov je s kompatibilitou, ak máš visty alebo sedmičky - klikni pravým tlačítkom na odkaz z ktorého hru spúšťaš, daj Properties (Vlastnosti), v tom okne čo sa objaví klikni záložku Kompatibilita (Compatibility), tam zaškrtni (označ) "Spúšťať tento program v režime kompatibility" (Run this program in compatibility mode, alebo tak nejako), a z toho vyberátka pod tým čo sa odomkne keď to zaškrtneš vyber Windows XP SP2 . Klikni Ok, a spusti, malo by ísť. Ak nepôjde, tak znova otvor to isté okno a tú istú záložku a označ ešte "Spúšťať tento program ako administrátor" (Run this program as administrator). Potom ti pri každom spustení vyskočí ešte tabuľka ktorá sa bude pýtať či ho naozaj chceš spustiť, tam klikni áno.
DôLEŽITÉ: Ak to zaberie, tak nepredpokladaj a nezvykaj si že ti ľudia budú vedieť poradiť bez toho aby si im dala akékoľvek informácie o probléme (aj "ani sa nespustí" je informácia, aj keď dosť málo užitočná, ale mala si to napísať rovno. "nejde to" sa neráta, pretože amatéri takto nazývajú akékoľvek správanie ktoré nie je podľa ich predstáv/toho čo čakajú). Snaž sa vždy rovno, bez toho aby sa ktokoľvek musel čokoľvek pýtať, popísať ako presne sa daný program správa, ak sa nespustí napíš "ani sa nespustí", ak obrazovka blikne dvakrát a potom nič, tak "obrazovka len dvakrát blikne a potom nič", ak to vyhodí chybovú hlášku, prepíš presne jej znenie, atď atď... Proste kompletný popis čo sa stane. To tak do budúcnosti pre istotu.
@nathal - P.S. toto je všeobecná rada ktorá funguje pri veľkom množstve starších hier/programov ktoré sa nechcú spustiť, zapamätaj si ju, a keď sa ti nabudúce s nejakou ďalšou prihodí niečo podobné, toto skús ako prvé ešte predtým ako sa niekoho spýtaš na radu, a ak to nezaberie tak keď sa ho budeš pýtať tak povedz "režim kompatibility aj spustenie s admin právami som skúsila"
@nathal - warez sa sem nesmie dávať, tzn linky na nelegálne downloady. čiže v lepšom prípade admin vymaže len jeho koment, v horšom ti zruší celé fórum. a ak máš XP, tak ti neporadím, pretože v tom prípade žiadne všeobecné riešenie čo by mohlo zabrať nie je, ak vieš anglicky tak googli (need for speed most wanted won't run) a čítaj fóra ktoré ti to vypľuje.
jedine ešte... hovoríš že si to inštalovala cez "daemona", asi myslíš Daemon Tools (pozor, aj "daemon" je výraz ktorý niečo znamená a znamená niečo úplne iné a nesúvisiace). skontroluj či máš na virtuálnej mechanike pripojený obraz toho cdčka z ktorého si to inštalovala, a ak nie, tak ho pripoj a skús znova. viac ti nemám ako pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mozno je ten crack na iny verziu a bude to treba updatovat, ale mozno zavada je aj niekde uplne inde
stiahni si save editor » www.abcgames.sk/?p=trainery_zob...
jeden z najčastejších problémov je s kompatibilitou, ak máš visty alebo sedmičky - klikni pravým tlačítkom na odkaz z ktorého hru spúšťaš, daj Properties (Vlastnosti), v tom okne čo sa objaví klikni záložku Kompatibilita (Compatibility), tam zaškrtni (označ) "Spúšťať tento program v režime kompatibility" (Run this program in compatibility mode, alebo tak nejako), a z toho vyberátka pod tým čo sa odomkne keď to zaškrtneš vyber Windows XP SP2 . Klikni Ok, a spusti, malo by ísť. Ak nepôjde, tak znova otvor to isté okno a tú istú záložku a označ ešte "Spúšťať tento program ako administrátor" (Run this program as administrator). Potom ti pri každom spustení vyskočí ešte tabuľka ktorá sa bude pýtať či ho naozaj chceš spustiť, tam klikni áno.
DôLEŽITÉ: Ak to zaberie, tak nepredpokladaj a nezvykaj si že ti ľudia budú vedieť poradiť bez toho aby si im dala akékoľvek informácie o probléme (aj "ani sa nespustí" je informácia, aj keď dosť málo užitočná, ale mala si to napísať rovno. "nejde to" sa neráta, pretože amatéri takto nazývajú akékoľvek správanie ktoré nie je podľa ich predstáv/toho čo čakajú). Snaž sa vždy rovno, bez toho aby sa ktokoľvek musel čokoľvek pýtať, popísať ako presne sa daný program správa, ak sa nespustí napíš "ani sa nespustí", ak obrazovka blikne dvakrát a potom nič, tak "obrazovka len dvakrát blikne a potom nič", ak to vyhodí chybovú hlášku, prepíš presne jej znenie, atď atď... Proste kompletný popis čo sa stane. To tak do budúcnosti pre istotu.
cez co resp odkia si si stiahla to NFS? v akej forme? je to asi len RIP co sa ani neinstaluje...
no tak ci tak si to skus znovu stiahnut z tohto torrentu, ludia tam pisu ze to ide, len to rozbalis a pustis, nic necrackujes