či už sa niečo stane alebo nie, odkazy na to sú vo všetkých dejinách civilizácií a náboženstvách, je to potvrdené vedecky. nechcem tĺcť niekomu niečo do hlavy, ale keď už máte o niečom dskutovať tak si aspoň zistite o čo ide.
@wewo ... toľkí z toho zarabaju peniaze, tak ako z prasačej chripky a tich debilinach, že do tych vakcin davaju mikročipy ktorými budu zabiať ľudí aby zredukovali preľudnenie na 2 miliardy ľudíí... vedecky bolo dokazane že koniec sveta bude v roku 2000,2009,2010 a 2012 stale ten isty problem ktory sa len preklada aby peniaze rinčali... jasne.. bude koniec sveta, Mayovia v staroveku na isto videli googleplex svetelnych rokov do vesmiru... pche!
a snaď sa bojiš konca sveta? ľudia o tom rozpravaju... a to je doležite pre toho kto to vymyslel... zasluži si to tu nalepku, sam by som dal ešte horšiu keby sa dalo, len mňa koniec sveta nezaujima, bodaj by bol... ale i tak nebude... bude sa hovoriť že bude v 2015 ... by som sa stavil, keby som mal čo...
@Filipkoo nie nie, ty ma stále nechápeš. Ja tu žiaden koniec sveta neobhajujem. Len sa mi nepáči ten mudrlantský prístup.
Trinásťročný sopliak ktorý nepozná ani abecedu tu bude niečo hovoriť o Mayskej a Sumerskej mytológii, kultúre a astrológii? Hlavne keď o tom očividne NIČ nevie?
Vieš, to máš akoby detinský moslim prišiel na kresťanskú stránku a vytvoril tému "Zjavenie Jána" a napísal do nej "Myslíte že bude boží súd? Podľa mňa sa len kresťania nudili zase..". Hlavne keď nečítal Bibliu a kostol videl tak na obrázku zo sto metrov.
Tu ide hlavne o to aké je hlúpe púšťať sa do tém o ktorých vedia ľudia prd, a možno ani ten nie.
A na margo toho že je koniec sveta prepovedaný pomaly na každý tretí rok ti poviem asi toľko že nie vždy sa veci splnia na prvý krát To by potom bolo úplne všetko prekvapením. Povedz mi, ktorá vec v dejinách (z tých ktoré boli predpovedané) a stali sa sa stali hneď na prvý krát?
A btw, ono, keď chceš zakladať nejakú tému, naštudovať o tom trochu treba, ono, podľa mňa sa niečo udeje, píše sa to všade, ale mám pocit, že zrovna koniec sveta to nebude...
Nibiru... Dosť ma to zaujalo, prečítala som o tom veľa článkov... Len škoda, že tie články z netu väčšinou nie sú pravdivé... Koniec sveta??? Raz príde určite... Len nikto nevie kedy...
Ale mali by sme sa zamyslieť nad tým ako žijeme, ako škodíme našej planéte... Ja som sa nad tým zamyslela, a je mi z nás ľudí zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
či už sa niečo stane alebo nie, odkazy na to sú vo všetkých dejinách civilizácií a náboženstvách, je to potvrdené vedecky. nechcem tĺcť niekomu niečo do hlavy, ale keď už máte o niečom dskutovať tak si aspoň zistite o čo ide.
A je to Nibiru, nie Nibira.
vporiadku, nevravím že všetko je isté, ale aj keby to bola najväčšia hovadina tak si to nezaslúži nálepku akú na to jebol autor diskusie.
Trinásťročný sopliak ktorý nepozná ani abecedu tu bude niečo hovoriť o Mayskej a Sumerskej mytológii, kultúre a astrológii? Hlavne keď o tom očividne NIČ nevie?
Vieš, to máš akoby detinský moslim prišiel na kresťanskú stránku a vytvoril tému "Zjavenie Jána" a napísal do nej "Myslíte že bude boží súd? Podľa mňa sa len kresťania nudili zase..". Hlavne keď nečítal Bibliu a kostol videl tak na obrázku zo sto metrov.
Tu ide hlavne o to aké je hlúpe púšťať sa do tém o ktorých vedia ľudia prd, a možno ani ten nie.
A na margo toho že je koniec sveta prepovedaný pomaly na každý tretí rok ti poviem asi toľko že nie vždy sa veci splnia na prvý krát To by potom bolo úplne všetko prekvapením. Povedz mi, ktorá vec v dejinách (z tých ktoré boli predpovedané) a stali sa sa stali hneď na prvý krát?
A btw, ono, keď chceš zakladať nejakú tému, naštudovať o tom trochu treba, ono, podľa mňa sa niečo udeje, píše sa to všade, ale mám pocit, že zrovna koniec sveta to nebude...
2. nikto nič o konci sveta nehovoril, to len americké filmové štúdiá z toho spravili veľké badabum
alebo potom tí, čo sa fakt iba nudia
Ale mali by sme sa zamyslieť nad tým ako žijeme, ako škodíme našej planéte... Ja som sa nad tým zamyslela, a je mi z nás ľudí zle