Chcela by som sa vás spýtať na názor.Mám partnera, a už žijeme istý čas sexuálnym životom no ja pri sexe nič necítim,(a to som mala aj pri predchádzajúcom,viem že je chyba vo mne)vôbec nič.Jeden jediný raz som cítila len rozkoš aj to len na pár minútiek.
@elys chyba nemusí byť v tebe, ale možno je to v nesprávnom prístupe zo strany muža. Aj milovať sa treba vedieť a nie iba zasunúť. Niektoré ženy potrebujú aj niečo iné, dotyky, hladenie a takéto veci, prosto jemnosť a ohľaduplnosť, cítiť v tom skutočnú lásku.
my mame take prislovie ...keď ti mala vaha nespôsobuje palenie svalov tak tam prijeb o metrak viac a žiješ orgazmus pri drepe ....teraz som ho vymyslel somarina ale skus
@elys Kazdopadne klobuk dolu, ze si to robila len a len kvoli nim a neviem po aku dlhu dobu...big up a nech pouzivaju ruky, pery...urcite ti to nebude neprijemne...a ta navsteva sexuologa to isti. Drzim palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale rozhodne návšteva sexuológa..
Až potom by bolo vhodné zasvätiť ho.
@0mega1 sic mas pravdu, na druhej strane ako by sa ten chalan citil, ak by zistil ze bola u sexuologa.. horsie ako ked si na to sadnu spolu..
a ono zalezi i co je to zac
ak to dokážeš sama, chyba je v chlapoch keď zistíš sama čo sa ti páči tak o tom informuj aj ich spolu sa možno k niečomu dopracujete...
predstierať je podľa mňa blbosť....
ked to vie sama , chyba je v nom asi ..