Chcela by som sa len tak z haluze opytať, kolko máte rokov a kolkych sexpartnerov ste za ten cas mali.... nemyslite si ,že som uchylna ,ale jednoducho ma to zaujima ,zaujima ma aj to ake rozdiely sa vyskytnu pri dievčenskom a chalanskom pohlavi...zahodte
no ako vidim som tu asi jediny skazeny... mam 20 rokov a v posteli som mal viac bab ako mam rokov... vecsinou vsetko na jednu noc... darmo vychod je kruty a intraky este horsie ... kazda baba moju minulost v pohode brala, ziadna sa nestazovala. Ku kazdej som bol uprimny a povedal je vo vsetkom pravdu... ps frajerku som nikdy nepodviedol
HMMMM myslim ,že niesu tí chalani všetko taký kurvenici ako sa zdá To je moooc fajn.,..ale asi to bude preto, lebo sem nechodia tí povestny kurevničkovia.....to je jedno....zachytila som ,že niekto bol zvedavý na to ako som na tom ja .....mam 17 a mala som 2 ...jednorazovky
Mám 21 a mal som 3 z lásky. Tie ostatné nepíšem lebo sa za to hanbím... Ale teraz som už slušný. Naďalej je balenie moje hobby, ale teraz už zostávam iba pri káve...sex budem mať už iba z lásky!!! Ale minule ma šokovalo jedno dievča, mala 23, bola krásna ako bábika a bola ešte panna (pozn.: nezistil som to v posteli, povedala mi to) Som neveril že v dnešnej dobe ešte niečo také sa vyskytuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A vobec to nelutujem, radsej si pockam, ako by to malo byt s nejakym blbcom
Ved zivot je predsa aj bez toho krasny