no viete.. to nie je že môj nick.. proste nejaký magori my ho vytvorili a je tam moja fotka a dosť dlho tam neboli a štve ma to, že tam ten nick ešte stále je..
sak to mas jedno mal som tam registraciu no chcel som zrusiť pretože neznáášam kec. Nastval som sa, spamoval som do komentarov a oni ma automaticky zrusili zablokovali za porusovanie pravidiel. som happy
oficiálne po polroku, ale nemažú ich (mám jeden kde nikto nebol od 20. 04. 2008 a stále tam je)
trvale ho zablokujú keď v krátkom čase napíšeš komentár 30 ludom, alebo neviem koľko RP (hovoria že účet je trvalo blokovaný a nedá sa obnoviť, ale to neni pravda majú takú možnosť ho znovu odblokovať viem to na 100%)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale pokec je jeden veľký bullshit...
trvale ho zablokujú keď v krátkom čase napíšeš komentár 30 ludom, alebo neviem koľko RP (hovoria že účet je trvalo blokovaný a nedá sa obnoviť, ale to neni pravda majú takú možnosť ho znovu odblokovať viem to na 100%)