hej fakt bohovsky... a 3DD a lifehouse... na tie ich pesnicky sa thak fasa zaspava... brad arnold ma perfektne mekky hlas... juuuj sak tho moje lasky tia kapely...
lifehouse su dobri...ale na 3DD nikto nema...no fakt moja naj kapela...super pesnicky aj texty su skvele a maju super spevaka s jedinecnym krasnym hlasom...no fakt skvela kapela
No ja osobne milujem Breathing od Lifehouse..proste genialna vec...a ties Beautihul a Everything...a od 3DD Here without you..nickelback moc nemusim...spevakov hlas ma niekedy irituje...sorry fandovia
Aj ja som velka obdivovatelka vsetkych troch menovanych kapiel! Robia fakt dobru hudbu...Nickelbacku obcas vycitaju, ze maju vsetko na jedno kopyto, no oni sa len drzia svojho stylu, a to sa mi na nich paci!...a k 3 Doors Down...zboznujem Landing in London...
Lifehouse je uzasna skupina! Tak velmi by som chcela ist na ich koncert, kedze teraz maju to turne... a ten ich novy album... bude super - teda uz je dokonceny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov