Možno nie som sama, kto si všimol že tento november vyšli dva dosť očakávané albumy. Nickelback- Dark Horse a konečne po 14 ročnom nahrávaní album Guns N'Roses-chinese democracy. Všetky pesničky sú na MySpace. Takže mňa by zaujímalo, od fanúšikov, aký je
@2 ono to sú asi dve moje najobľúbenejšie kapely. A GNR to plánujú už strašne dlho čiže sa ani nečudujem, že na to už dosť veľa ľudí pomaly zabudlo. No ale konečne sme sa dočkali.No podľa mňa od GNR sa už nedalo čakať nič viac keďže polovica skupiny odišla a dokonca ma to príjemne prekvapilo. Ale už to nie je to "pravé orechové" A čo sa týka Nikcekbacku.. tí si u mňa udržali svoj štandart.
@3 aha samozrejme som ani necakala od GNR nieco cim by samych seba prekonali lebo isto mi das za pravdu ze po istych velkych hitoch skupina uz s väcsimi nepride ...no Nikcekback nemam rada lebo mi ich pesnicky kedysi zneli kvoli tomu typickemu dvojhlasu strasne rovnako ...potom som to prestala sledovat nvm ako teraz
prave naopak ako koment nadomnou....na GNR som sa nenormalne tesil lebo to su legendy aj ked toho vela nenahrali (myslim albumy) ale skladby su jedna lepsia ako druha. Narozdiel od Nickelback ktori su nic....hraju to iste ....furt dookola proste to co dnes ludia pocuvaju...taky poprock...aky hra milion sucasnych popularnych kapiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a tebe sa to ako paci?
osobne mam radsej trosku drsnejsie veci
inak dovol mensie poopravenie....chinesse democrasy sa vydava od roku 1997 co je len 11 rokov