nickelback boli mojou naj skupinou asi 5 rokov... počúvala som ich už za čias, ked´na Slovensku ich poznalo možno 5 ľudí... No vtedy to bola taká drobná kanadská skupina s pár riadnymi fanúšikmi a hudbou niečo ako hard rock-grunge-country... No ked´im stúpla sláva do hlavy(najmä s komerčnými albumami - všetky od silver side up), prišli o svoj charakter a cítiť z nich len túžbu po peniazoch, trápnu ľahkosť prejavu, suchosť, prízemnoť, úbohosť... Posledný album s Danielom Adairom, ktorý je mimo nich perfektný hudobnýk, považujem za strašný... Miestami je hnusne sladký(far away...)... Už to nie je predrogovaná hudba... Nemajú to, čo ich robilo jedinečnými.A napr. hit Someday je tá istá skladba ako How you remind me... Aj laik si to všimne, ked´si ich pustí za sebou. A kvalitné skupiny toto nerobia...
Chad Kroeger má super hlas, spolupráca s Joseym Scottom a Santanom sa vyplatila. Ale to je všetko. Ked´si pozriete nejaké video - rozhovor s Chadom Kroegerom - hned´zistíte, že tento muž má IQ húpacieho koňa...
Niekedy boli perfektný, ale momentálne mi všetky ich pesničky pripadajú na jedno kopyto. Hudba aj aranžmá úplne rovnaké. Texty tiež nič moc. Jedine, čo ma nedávno chytilo je Rockstar aj keď nechápem čo tým chceli povedať, kedže oni sa tiež ženú za slávou a peniazmi.
no,niekedy to bol este postgrunge,teraz je to uz skratka neidentifikovatelne,jedine sa mi paci od nich if everyone cared,ale ked pocujem ine,zdaju sa mi vsetky rovnake,jednoducho ich neviem odlisit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chad Kroeger má super hlas, spolupráca s Joseym Scottom a Santanom sa vyplatila. Ale to je všetko. Ked´si pozriete nejaké video - rozhovor s Chadom Kroegerom - hned´zistíte, že tento muž má IQ húpacieho koňa...
A texty sú priemerné...
Niekedy boli perfektný, ale momentálne mi všetky ich pesničky pripadajú na jedno kopyto. Hudba aj aranžmá úplne rovnaké. Texty tiež nič moc. Jedine, čo ma nedávno chytilo je Rockstar aj keď nechápem čo tým chceli povedať, kedže oni sa tiež ženú za slávou a peniazmi.
far away a savin´ me + ešte jedna - ktorá neviem ako sa volá - sú najlepšie skladby!!!