Nie je zaujimave kolko posluchacov radia FM sa zrazu vyrojilo? Doteraz som to citala len ako radia nikto nepocuva a odrazu ho kazdy pocuva. Fakt zaujimave.
smola ja ho vôbec nepočúvam... buť mám zapatú európu 2 alebo Fun-ko... iné rádia ja ani len nepočúvam... a inak väčšinou som aj tak len na nete tak si tam radšej pustím svoju hudbu ako tú komerčnosť čo furt púšťajú...
Bolo by mi úplne úplne jedno, keby zrušili hociktoré iné rádio, ale _FMko mám rada. Kebyže sa môžem rozhodnúť, nechám si LEN rádio _FM. A filmový klub na STV2. A ak by to nebola premrštená suma, aj by som za to platila.
@yasmin to je mi celkom smiesne, ze ked pocuvas, pocuvas FUNko, ale vseobecne to zhrnies (v temeo ruseni radia FM), ze si radsej pustis hudbu z CD, ako nejake "komercne" radio. myslim si, ze FM je jedno z najmenej komercnych.
k teme - mna to tiez mrzi, ak ho zrusia, ale pravda je, ze ho prakticky vobec nepocuvam. ale vzdy je dobry pocit vediet, ze keby som chcel pocuvat radio, pustim si Radio FM ale nevadi, Devín je tiež pekný
@yasmin to je uplne v poriadku, ja absolutne voci tomu nenamietam (a v podstate ani voci nicomu inemu), len to, ze to vyznelo, ze mas nazor, ze v radiach pustaju komercnu hudbu a ze ti to prekaza (ta komercna hudba). europu2 nepoznam, ale ohladne Fun radia s tebou uplne suhlasim. potom je ale zvlastne, ze ked pocuvas (aj ked to nie je casto), pocuvas prave FUNko a nie nieco menej komercne - trebars FMko
ja nepocuvam radia nadalej, ked si chcem popocuvat hudbu tak si ju pustim na mp3, nie to este posielat nejake hlasy aby moja oblubena komercna pesnicka nevypadla z top 100... a okrem toho nepocuvam hudbu ktora bezne bezi v radiach
su aj taki, co sa pretvaruju, ale vacsina ludi, co nesuhlasi, tak vazne pocuva FM_ko. cize netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca .... a ano, boli tu ankety a vela ludi tam pisalo prave FM_ko ............ ja ich pocuvam cez 4 roky a pocuvala by som ich stale.
radšej nech zrušia nejakú z tých džadovýn komerčných, kde za celý deň opakujú 5 "najhitovečiek" a k tomu v poniektorých rádiách dokážu celý čas preberať len nadržané témy, ktoré mne osobne prídu ako dosť pod úroveň (pričom oni si očividne myslia akí sú zábavní zaujímaví).
osobne FM-ko nepočúvam síce nejak pravidelne každý deň, ale vždy si ho pustím s neskutočnou chuťou. takže jeho zrušenie by mi dosť prekážalo.
Aj mnohí ľudia, ktorí v globále "nepočúvajú rádio", si môžu nájsť na FM_ku niektoré relácie atp., kvôli ktorým si to FM_ko z času na čas zapnú, pretože ide zaujímavá diskusia/rozhovor s kapelou/dvojhodinovka hudby alebo tak. Ja osobne fakt rádio nejako veľmi nepočúvam, akurát tak v práci som bola kolegami nútená sa nadievať Impulsom a Expresom a mala som pocit, ako keby ma to postupne, zákerne posúvalo do stavu čo najväčšej hudobnej dementnosti a postupne osprostievalo.
FM_ko je dobré vyplnenie času v okamihoch, kedy nie je poruke počítač, pretože telku poväčšine nepozerám. A ak ide zaujímavá relácia, veľmi rada si ju zapnem. Práve tam som stihla aj kedysi niektoré moje obľúbené kapely, ktorým by nikde inde na rozhovor neposkytli miesto. Takže - AJ KEĎ vlastne rádio nepočúvam, FM_ko si nechcem dať vziať.
Už to začínate chápať, vy múdre hlavičky? Je rozdielom medzi "rádiom" a rádiom!
A ja som asi pred dvoma týždňami objavila rádio aligátor
Inak by som povedala, že ja celkovo nepočúvam moc hudbu a uprednostňujem skôr rádiá, ktoré nemajú toľko opočúvaných pesničiek. Napr. FM, Aligátor, Hey...minule hrali úžasnú rumunskú hudbu na rádiu Devín.
@pubertslatinostlaceny no vieš ono je to tak že mama to má pustené a ja musím trpeť... vlasne z celého dňa počujem rádio jedine ak sa chystám do školy, čo je vlastne necelá pol hodinka a nemám čas sa piplať s tým, že budem teraz prelaďovať stanice
Rádio FM nemá vysokú počúvanosť, ale počúvajú ho hlavne ľudia, ktorí vyhľadávajú inú hudbu a teda viac-menej počúvajú iba toto rádio.
Preto je logické, že ak ho počúvajú len 2 percentná, tak sa ozvú, lebo ak by ho zrušili, nemajú čo počúvať.
A možno preto aj nemá takú vysokú počúvanosť, lebo ľudia, čo počúvajú také rádiá ako FUN, Express, Europa zväčša prelaďujú na takmer všetky stanice rovnakého zamerania. A preto majú aj v prieskume vysokú počúvanosť, lebo zväčša ten kto počúva hlavne napríklad Expres nepočúva len Expres ale aj Fun, Europu atď a teda v prieskume označí všetky takéto stanice alebo aspoň väčšinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Neznamená to, že keď to tebe niekto nehovoril a nikde si to nečítala, nemusia to počúvať.
Pocuval si teraz dakedy ked hovorili o Dukle, v nocnej pyramide?
k teme - mna to tiez mrzi, ak ho zrusia, ale pravda je, ze ho prakticky vobec nepocuvam. ale vzdy je dobry pocit vediet, ze keby som chcel pocuvat radio, pustim si Radio FM ale nevadi, Devín je tiež pekný
osobne FM-ko nepočúvam síce nejak pravidelne každý deň, ale vždy si ho pustím s neskutočnou chuťou. takže jeho zrušenie by mi dosť prekážalo.
FM_ko je dobré vyplnenie času v okamihoch, kedy nie je poruke počítač, pretože telku poväčšine nepozerám. A ak ide zaujímavá relácia, veľmi rada si ju zapnem. Práve tam som stihla aj kedysi niektoré moje obľúbené kapely, ktorým by nikde inde na rozhovor neposkytli miesto. Takže - AJ KEĎ vlastne rádio nepočúvam, FM_ko si nechcem dať vziať.
Už to začínate chápať, vy múdre hlavičky? Je rozdielom medzi "rádiom" a rádiom!
Inak by som povedala, že ja celkovo nepočúvam moc hudbu a uprednostňujem skôr rádiá, ktoré nemajú toľko opočúvaných pesničiek. Napr. FM, Aligátor, Hey...minule hrali úžasnú rumunskú hudbu na rádiu Devín.
Preto je logické, že ak ho počúvajú len 2 percentná, tak sa ozvú, lebo ak by ho zrušili, nemajú čo počúvať.
A možno preto aj nemá takú vysokú počúvanosť, lebo ľudia, čo počúvajú také rádiá ako FUN, Express, Europa zväčša prelaďujú na takmer všetky stanice rovnakého zamerania. A preto majú aj v prieskume vysokú počúvanosť, lebo zväčša ten kto počúva hlavne napríklad Expres nepočúva len Expres ale aj Fun, Europu atď a teda v prieskume označí všetky takéto stanice alebo aspoň väčšinu.