Poďme si zahrať hru. Ukážte, že človek je tvor omylný
Napíšte vec, o ktorej ste si dlho mysleli, že je pravdivá, alebo niečo, čo ste celý život zle vyslovovali. Fantázii sa medze nekladú!
Nech koment začína: "Nie som blbý/á, ale..."
Nie som blbá, ale donedávna som si myslela, že zvieracia kazajka je od slova zviera a nie zvierať.
Mám kamoša, ktorý vyše 25 rokov vyslovoval slovo "ornament" ako "orlament"
@warble ináč ďalšia vec, čo som sa minule dozvedela - ranná nevoľnosť v tehotenstve neznamená mávať nevoľnosť ráno, ale v rannom štádiu tehotenstva! to si dovoľ
Nie som blbá, ale vždy som si predstavovala, že keď muži cikajú, tak majú penis... no, v celej svojej kráse pritom logicky dáva úplne zmysel, že je vtedy pokojný, ale akosi ma to aj tak prekvapilo.
1. Prepona a odbesna. (pravouhlý trojuhoľník). Celé roky sa na tom smejem.
2. cca je maximum.
3. V knižnici vysvetlujem tete, že hľadám assembler, čo je od slova ass.
Určite je ešte pár vecí, len si musím spomenúť.
bola volakedy reklama že 'syr veseláá kravaaaaaaaa, chuť iná, chuť iná, chuť iná'
a ja som si myslela, že je to
'si veseláá kravaaaaaaaaa, chudina, chudina, chudinaaa'
@nats ja som sa zase dlllho predlho zamýšľala nad textom piesne od Tiny : "Hrdlo mi zviera, pocit prázdna mám,..." a v hlave si myslím, že kurňa, čo sa to s tým zvieraťom stalo. Čo to znamená, keď ti zviera hrdne...fakt som si myslela, že to je synonymum slova skapať alebo také niečo, len to nepoznám
Nie som blbý, ale donedávna som si myslel, že pieseň Sofia od Alvara Solera je o láske ku Sofii, ale on ju v pesníčke posiela do čerta a hovorí jej, že ju nepotrebuje. Už viem prečo sa so mnou rozišlo to dievča (prekvapivo vedela španielčinu) keď som jej to pustil pod oknom domu
A frajer ma raz presvedčil, že holubom v Trenčíne povypichovali oči aby nevideli kde sú okná a sochy a nemohli teda na ne sadať ja každému na všetko naletím, ak to hovorí s vážnou tvárou
ked som bola mala, tak sesternica v lete brigadovala v zmrzlinarni, a raz sa rozpravala s mamkou, kolko ma plat na hodinu..bolo to este na koruny.. viem, ze 1 kopcek zmrzliny stal 6 korun, tak som si myslela, ze za tu hodinu proste kazdy den pride rovnaky pocet ludi, aby predala rovnaky pocet kopcekov, a zarobila tolko, kolko ma za hodinu zarobit
Nie som blbý ale ked som bol ešte dieta mama mi na všetko chovorila že ešte chviľku, alebo ochvíľu a ja som sa stále pýtal koľko tá chvíľa trvá a ona že to je keď prejdeš s kuchyňe do obývačky.. a tak som vždy chodil s obývačky do kuchyne a rátal koľko chvíľ ubehlo ked napr nebol obed ešte hotový, alebo sme niekde mali ísť
Nie som blby, ale to, ze ciernoprachove zbrane sa cistia VODOU som sa dozvedel az po stvrtstoroci...
Nie som blby, ale impreza v polstine nie je auto, ale udalost, podujatie...
Nie som blba ale pomerne neskoro mi docvaklo ze maso su svaly
A otec casto hovorieval pri otazke kam ide, ze do tramtarie lekvar kosit a ja som si fakt myslela ze lekvar sa kosi
A ze srdiecko bucha preto lebo ma vnutri v tele taky pnik a kladivko a to co zjem potom tak pobucha a tak sa vlastne travi
A ze ked herci umru vo filme umru naozaj
Keď som bola malá, tak som si myslela, že mince sa v obchodoch dávajú do vozíkov, preto lebo majitelia obchodov si ich nejako naskenujú kým nakupuješ a potom si tlačia vlastné mince a tak si privyrábajú
Alebo do minulého roka som si myslela, že Timrava nie je spisovateľka, ale dielo
Nie som blbá, ale keď som bola malá a mama mi vravela, že nemám na cintoríne skákať po hroboch, tak že to preto, lebo to tých, čo sú tam pochovaný tlačí
Nie som blbá, ale doteraz si myslím, že chalani nepotrebujú na WC toaleťák. Proste majú malú dierku v dicku a nepotrebujú na to nič. Že im to tečie rovno a péro nemajú ostriekané. 0_0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Mám kamoša, ktorý vyše 25 rokov vyslovoval slovo "ornament" ako "orlament"
a popremyslam aj o niecom svojom, problem to nebude
2. cca je maximum.
3. V knižnici vysvetlujem tete, že hľadám assembler, čo je od slova ass.
Určite je ešte pár vecí, len si musím spomenúť.
a ja som si myslela, že je to
'si veseláá kravaaaaaaaaa, chudina, chudina, chudinaaa'
(Sorko ze ti to tu spamujem )
@nats priechod, keď už
Nie som blba, ale ked som bola decko, myslela som si, ze hroznovy cukor su ususene postruhane hrozna.
do análov ??
@27 Čo prinesú naspäť?
Nie som blba, ale dlho som nevedela ze zapad a vychod slnka prichadza alebo zachadza ozaj z vychodu na zapad
Nie som blba, ale myslim si,ze medvede su mytus.
A obcas som aj trosku blba.
no a po druhé som si myslela že dekan je len pomenovanie v cirkvi
Nie som blby, ale impreza v polstine nie je auto, ale udalost, podujatie...
A otec casto hovorieval pri otazke kam ide, ze do tramtarie lekvar kosit a ja som si fakt myslela ze lekvar sa kosi
A ze srdiecko bucha preto lebo ma vnutri v tele taky pnik a kladivko a to co zjem potom tak pobucha a tak sa vlastne travi
A ze ked herci umru vo filme umru naozaj
Alebo do minulého roka som si myslela, že Timrava nie je spisovateľka, ale dielo