No podla mna to rozhodne sranda nie je. Mozno keby to bol zdravy clovek a takto by rozpraval tak sa aj zasmejem, ale ked sa na neho pozriem, vidim ho na vozicku, kde ani byt nemusel a lekari mu znicili zivot, rohodne mi to smiesne nepride.
zajko30: No hej mas pravdu, pokial nemas peniaze, niekde ako keby si nemal na poriadnu starostlivost narok. Z vyplaty mi ide strasne peniaze na zdravotku ale ked idem k lekarovi tak ma ide slak trafit s ich pristupu a profesionalizmu. To aby som isla k sukromnemu, kde si musim este bonusovo doplacat. Tak potom neviem naco mi beru 30% z vyplaty na dane.
Inak pozeram ze si so Ziliny. Tiez som povodve odtial a na Zilinskej poliklinike je tiez jedna taka pani mila doktorka(endokrinologicka), ktora ma dost daleko od profesionalizmu. Aspon ja som mala z nej taky pocit.
Myslím, že to nie je fejk a čo sa moderátora týka, bavila som sa s kamarátom, či sa pred vysielaním s hosťami nebavil. Mohol by sa tak vyhnúť tomuto výstupu. Chápem, že to asi človeka zaskočí a prinúti sa pousmiať, ale toto bolo už veľa (ešte keď si pripočítam, že to bola téma o zlyhaní lekárov, čiže sa malo preberať zdravotníctvo a sračky v ňom).
Lidi nerobte zo seba magorov , mozno to vyzera ako prave ale je to len skec , fake ... je to skupina komikov ..wiki i na nete mate o tej skupine informacie ... ale i tak JE TO KURWA SRANDA
ak by to bola skutocnosta islo by o LIVE , tak by to televizia zostrihla z vysielania a zavesili by tam reklamu. Ak by to neblo LIVE, tak by to nikdy neodvysielali.
moderatora vykopli aj so štábom, je to prava, no ale tie hlasy postihnutých sa nedaju nepočuť a človek musí byť aspom tisícinu percenta škodoradostný a rehotať sa....filip
Musím pravdu povedať z toho prvého hosťa čo mal poškodené hlasivky mi smiešno nebolo, no ale z toho čo sedel v hľadisku tak už trocha áno(hlas mal ako Large z Adamsovcov). No ale až tak ma to nerozosmialo ako toho moderátora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
za peniaze sa pomaly ani nevys..., i ked netvrdím, že su všetko..
na celom svete, ako vidno existujú chrapúni doktori, ktorí beru úplatky a takto to vypadá.....
ak takého doktora poznáš ohlás to na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou...
filip
Inak pozeram ze si so Ziliny. Tiez som povodve odtial a na Zilinskej poliklinike je tiez jedna taka pani mila doktorka(endokrinologicka), ktora ma dost daleko od profesionalizmu. Aspon ja som mala z nej taky pocit.
Myslím, že to nie je fejk a čo sa moderátora týka, bavila som sa s kamarátom, či sa pred vysielaním s hosťami nebavil. Mohol by sa tak vyhnúť tomuto výstupu. Chápem, že to asi človeka zaskočí a prinúti sa pousmiať, ale toto bolo už veľa (ešte keď si pripočítam, že to bola téma o zlyhaní lekárov, čiže sa malo preberať zdravotníctvo a sračky v ňom).