Zaujímavé! Musím uznať, že má dobré rečnícke schopnosti, i ked je to zostrihané, chlapec sa nebojí na kameru a pod. ...
Len podľa mňa každý si môže posťažovať, že nič nedostal na valentína, veď predsa každý túži niečo dostať od svojej polovičky alebo potencionálneho partnera A nevravte, že nie, pretože klamete samy seba!
Aj ľudia v mojom okolí sú smutný, ak nedostanú to, čo iný
A tak by som chcel popriať málo hanblivosti na zajtrajší deň, darujte nejakú maličkosť osobe, ktorá sa vám páči a nebojte sa neúspechu, lebo neverím, že to zajtra nejaká/ý odmietne
PS: Dristy typu "americký sviatok" si nechajte zamknuté na kladku vo vedľajšej miestnosti...tiež nemám rád amerikanizáciu, ale určite to nie je tým, a ako som už spomenul, klamete tým sami seba
po minute aj daco som to vypol ci uz ju ma alebo nie, netusim preco musi tak vela vlogerov robit kazdu sekundu inu grimasu, kazde dve sekundy menit hlas, kazde tri sekundy napodobnovat picoviny, pouzit dvanast parochni, dvadsat pomocok a pomedzi to najebat tritisic strihov a dvesto zvukov tak aby ziadna scena nebola dlhsia nez par sekund a hlavne nebola kludna preboha ...keby si aspon na tie ruky sadol, takto negestikuluje ani banda cernochov ked ti vysvetluju ktorym smerom je mcdonald, phelps na 400ke nespravi tolko pohybov rukami
ovela radsej mam tych ktori vedia rozpravat zaujimavo aj bez toho ze by vyzerali ze si zabudli dat rano sedativa a pri ktorych mi nehrozi ani epilepsia ani nervovy kolaps
je mi zle z jeho infantilnych fanusikov jak sa idu posrat z toho videa.. Však to nema uroven.. Je to vsetko nasilu hrane len aby uspokojil tie nedockave decka
@dievcatko13 nenudil by som sa skor keby nerozpraval o hovne
si odsleduj co povie za prvu minutu presne, to ze valentin je podla neho aby sa predalo viacej cokolad, sviecok atd a ze na fb bude plno statusov od ludi co budu sami a jeho to netrapi
@etelnair fajn, ale skús spraviť aj ty nejaký vlog a uvidíš, aké je ťažké zaujať toľko ľudí až na toľko, aby si nie len tvoj vlog pozreli, ale aby aj čakali na ďalší a dokonca ho aj zdieľali
pokiaľ človek nerobí zo seba "šaška", ako napr. Gogo (nie je prvý, ani posledný, ktorý to robí), má šancu na svoj úspech v podobe fanúšikom, pretože mnohým ľuďom, najmä teenagerom sa to páči - jednoducho sa potrebujú zasmiať, a práve na primitivizmoch sa smeje najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no ale ved to boli veci cio uz davno vieme akurat videne ujebanym sposobom , niektore pasaze ma ale bavili
Len podľa mňa každý si môže posťažovať, že nič nedostal na valentína, veď predsa každý túži niečo dostať od svojej polovičky alebo potencionálneho partnera A nevravte, že nie, pretože klamete samy seba!
Aj ľudia v mojom okolí sú smutný, ak nedostanú to, čo iný
A tak by som chcel popriať málo hanblivosti na zajtrajší deň, darujte nejakú maličkosť osobe, ktorá sa vám páči a nebojte sa neúspechu, lebo neverím, že to zajtra nejaká/ý odmietne
PS: Dristy typu "americký sviatok" si nechajte zamknuté na kladku vo vedľajšej miestnosti...tiež nemám rád amerikanizáciu, ale určite to nie je tým, a ako som už spomenul, klamete tým sami seba
@lem0n tu mas priklad ako dano ziskava fan
takže ja smutná byť nemusím
ovela radsej mam tych ktori vedia rozpravat zaujimavo aj bez toho ze by vyzerali ze si zabudli dat rano sedativa a pri ktorych mi nehrozi ani epilepsia ani nervovy kolaps
p.s. tym padom aj rytmusa uznavas?
@l1me = samozrejme ale iba uznanie ma moje ale neobdivujem ho to je asi všetko
@tasha5 = dá sa to tak povedať
Ale ta gestikulacia je totalne kokotna...
By som mu tie ruky dolamal!
Plus na kiu picu tam jebe ten zvuk, ke to striha? To nemoze robit nenapadne to strihanie? Bez pazvuku? Prirodzenejsie ?
si odsleduj co povie za prvu minutu presne, to ze valentin je podla neho aby sa predalo viacej cokolad, sviecok atd a ze na fb bude plno statusov od ludi co budu sami a jeho to netrapi
a k tomu 45 sekund picovin
pokiaľ človek nerobí zo seba "šaška", ako napr. Gogo (nie je prvý, ani posledný, ktorý to robí), má šancu na svoj úspech v podobe fanúšikom, pretože mnohým ľuďom, najmä teenagerom sa to páči - jednoducho sa potrebujú zasmiať, a práve na primitivizmoch sa smeje najlepšie
» trololol.cz/domains/trololo...
Tak mi aspoň povedz, to on je taký vysoký ako Slenderman alebo všetci okolo neho takí nízki?