Vajce. Lebo sa z neho vyliahla sliepka. Ale teraz sa naskytá otázka: kto vyprodukoval vajce? No to vtedy ešte nebola sliepka ale možno nejaký kríženec pštrosa a bažanta, a keď vyondil to vajce tak to nebola ešte sliepka ale dačo druhé. Takže dovtedy sliepka nebola až keď sa vyliahla z vajca.
takže poprvé čo je vajce ? ak je v ňom zárodok tak je už sliepka až to niektorým nedopaľuje tj tak či tak bola skorej sliepka pretože vajce bez sliepky si môžte nechať akurát tak ako veľkonočný vyfúkanec a ku komentu či z hliny ... no šak jasné prečo ne.. len by som chcel vedieť z čoho je hlina hm ? povie mi niekto? tj buď je človek veriaci napr v boha a verí v to že to stvoril, alebo verí vo vedu ktorá tak či tak vie o tom dosť veľké hovno aj bude vedieť v podsatate ešte neexistuje racionálna odpoveď
podla mna bola prva sliepka.je to aj vedecky dokazane ze sa zevraj vyvinula z dinosaura aj ked tomu moc neverim.robim si z toho prdel.ale mala by byt prva sliepka
Ja si myslim ze kurka(snad myslis sliepku?). Podla mna dako geneticky sa vymodelovala do podoby aku ju pozname dnes a priroda zariadila ze znaša vajcia.
Čo vzniklo prve? Pel alebo kvet?...to je to isté. Najskor vznikol geneticky kvet, potom kvet zistil ze sa nemoze pohnut z miesta a zistil ze by mu vietor mohol pomoct s oplodnenim druheho kvetu. A tak vynašiel peľ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Asi by som mal ísť spať
sliepka- ona sa vyvinula z niecoho
prvý bol CHUCK NORRIS ktorý obetoval jedno svoje vajce z ktoreeho sa vyliahla sliepočka...