No lebo ja som mala podobný problém a vyskúšala som všeličo, ale nič zaručene nepomohlo.Prestala som si farbiť a už sa celkom rozrástli, ale uf myslím, že ten šampón asi nemá na to až taký vplyv... nič ma nenapadá také momentálne
mne píšerne zredli od kiahní a to je tomu už 6 rokov.... odvtedy používam všetlijaké prípravky, aj mi to pomáha, ale trvá to straaašne dlho a už nikdy nebudem mať také vlasy ako predtým... takže asi ti ostáva zmieriť sa s tým, čo máš.
Fabry akékoľvek, či šampóny alebo ozajstné to je najhoršie pre vlasy...keď chceš pomôcť vlasom aby boli zdravé a husté, používaj maximálne kondicionér a minimum prípravkov na zmenu tvaru , farby a podobne. Staraj sa aby boli čisté a oni ťa odmenia tak že budú vyzerať lepšie než keby si ich silila do niečoho čím nie sú. Baby sú pekné aj s riedkymi, len chudinky upozorňujú na ne všelijak s hlúposťami a pritom najlepšie robia tie, ktoré sa s nimi zmieria. niekto si tým musí prejsť. Pozri na ženy v rodine a keď tam nie je potenciál a ani ty si nikdy nemala husté, tak sa zmier s tým čo máš a zameraj sa na skrášľovanie niečoho iného a vlasy si jednoducho udržuj. vodičky na vlasy nepomáhajú, čo môžem povedať na základe množstva tých, ktoré vyskúšala mamka po 40, keď jej zredli. Koľko báb má riedke alebo normálne, ale vyzerajú dobre len za to, že im sadne strih. Keď ich často meníš ľudia si pomyslia, že s nimi nie si spokojná a málokto ti ich pochváli, lebo vidia, že je to tvoja citlivá oblasť...nechaj ich tak, maj ich rada. ale zase nádej nemusíš stratiť, len sa na ňu nesústreďuj, lebo to hlavne záleží od hormónov, takže možno sa ti ešte stane, že budú raz presne podľa tvojich večných predstáv ideálu.
ja mám tiež dosť riedke vlasy, no ale nemôžme sa porovnávať
(keďže rozdiel pohlaví, že
momentálne skúšam šampón Revalid na riedke vlasy, alebo, ak chceš, skoč ku kožnému, opíš/ukáž problém a mal by ti dať urobiť takú špeciálnu tinktúru na vlasy..
Ja mam taktiež riedke vlasi ,a asi od vtedy kedy som prestala pouzivat tužidlo na vlasy a kedze som si na to navikla a teraz prestala tak neviem teraz co mam robit,ci mam zacat znovu poizivat tuzidlo alebo rafsej prestat a pockat kym sa to napravi?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No lebo ja som mala podobný problém a vyskúšala som všeličo, ale nič zaručene nepomohlo.Prestala som si farbiť a už sa celkom rozrástli, ale uf myslím, že ten šampón asi nemá na to až taký vplyv... nič ma nenapadá také momentálne
doprdele... tak ak na niečo prídeš niekedy, daj mi vedieť prosím
@spoluobcan daj sem hneď :3
prípravky a haluze ti pomôžu (ak vôbec) povrchovo...ale treba aj zvnútra
a aj tak, nie len vlasy sa zlepšia, celkovo je telo zdravšie a človek sa cíti skvelo.
(u seba musím tiež zaviesť )
Ak ich chceš zahustiť čo najšetrnejšou metódou kúp si clip-in
(keďže rozdiel pohlaví, že
momentálne skúšam šampón Revalid na riedke vlasy, alebo, ak chceš, skoč ku kožnému, opíš/ukáž problém a mal by ti dať urobiť takú špeciálnu tinktúru na vlasy..
btw, ten žihľavový šampón je prd platný.