no ak ta boli casto hlava-moze to byt kvoli ociam, popripade ze malo pijes...
pomaha aj prechadzka na cerstvom vzduchu.ale ak si taku vymozenost nemozes dovolit nejake tablety si supni..mam take tabletky, ze : COXTRAL neskusala som, ci funguju aj na bolest hlavy, ale ked mam svoje dni tak tu bolest zazenu do 1minuty! a to vazne ..su dost silne
ja mám tie isté problémy sem tam si dám ibalgin ale nemôžem často lebo potom neučínkuje alebo valetol. ale niekedy to proste pretrpím a na další krát si dám zas tabletku. ale čítala som raz niečo kde bolo presne čo s tým robiť ked najdem stránku napíšem
@12 nie je zač mna bolí hlava často bohužial na neurologii mi nič nezistili (smola že v BA je pre decká len jedna neurologička tak si počkám do 18 radšej
ja trpim migrenami od malicka, mam to potvrdene aj neurologom -migrena bez aury ..a ked ma to chyti je to fakt strasne, najradsej by som si ju o nieco rozjebala..vela krat aj vraciam a..no proste strasnee..berem velmi silne lieky na predis(pouzivaju sa aj na lahsiu epilepsiu) a bohuzial v krabicke su len dve tabletky a su velmi drahe.
a ak ich prave nemam tak si davam ibalgin, dokonca niekedy az 3 400stovky..a ani to mi vzdy nezaberie...
ale nejak som si uz na to zvykla..a ma to aj vyhody ked s ami nechce ist do skoly
@14 to je sice pekne ale co potom ked pojdes pracovat ? tak s tym budes mat asi problem...ja som to maval kedysi tak ze ma bolela kazdu chvilku hlava niekedy aj 2-3 dni v kuse...teraz je to uz lepsie
Ja mam migreny velmi casto, ale mne uz nejaky ibalgin nezrabera, sem-tam ak je "miernejsia" tak este algifen ale inac....hlavu pod vankus,prosto tma a uplne ticho a snazit sa zaspat...
akupresura-vzadu na krku ako koncia vlasy je priehlbina a tam treba jemne zatlacit. na oboch rukach na chrbtoch sa spajaju kosti palca a ukazovaka a je tam taky hrbolcek a asi polcentimetra nad nim treba stlacit. mam to odskusane. funguje to okamzite, ale nie dlhodobo. je to taka rychla pomoc kym zaberie ibalgin.
mna boli hlava uz nieco viac ako 3 roky uplne nonstop 24h denne, no lekari mi evidentne stale nevedia pomoct nicim aspon zmiernit tu bolest... keby ma aspon nebolel aj cely zvysok tela... nema nahodou niekto rovnaku skusenost? mam to opisane v mojich skutocnych pribehoch, aj v denniku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mimo toho mavam este ked spim nejako blbo skruteny tak ma boli krk a hlava na to uz pomoze len ibalgin
pomaha aj prechadzka na cerstvom vzduchu.ale ak si taku vymozenost nemozes dovolit nejake tablety si supni..mam take tabletky, ze : COXTRAL neskusala som, ci funguju aj na bolest hlavy, ale ked mam svoje dni tak tu bolest zazenu do 1minuty! a to vazne ..su dost silne
a ak ich prave nemam tak si davam ibalgin, dokonca niekedy az 3 400stovky..a ani to mi vzdy nezaberie...
ale nejak som si uz na to zvykla..a ma to aj vyhody ked s ami nechce ist do skoly
P.S: Ibalgin mi zabierie iba občas... Komu nezabera Ibalgin tak QUARELIN alebo Ataralgin....