granko som nemala uz viac nez rok urcite. do mlieka si vacsinou nic nedavam, ak potrebujem nieco "cokoladovo" osladit, tak si postruham nejaky kus kvalitnej horkej cokolady - to som napriklad zacala davat na krupicovu kasu a neviem si to vynachvalit. cize to by som pouzila aj do mlieka keby som potrebovala.
Mlieko je samé o sebe sladké (laktóza aj sacharóza sú cukry), v jednej nedávnej štúdií písali, že stačí tak jeden pohár denne a lepšie je dať si jogurt, syr a tak
@waagbistritz69 ./ a ten je aký? ja som raz na odporúčanie trajbla ten vanila (a to vanilkové processed veci fakt nemusím), a odvtedy raz za uhrosky rok keď sa idem potešiť soya napojom tak leeeen vanila .D nenastal ešte ten den na kostovku ineho .D
@waagbistritz69 daj si tam literu kt. mi nejde a značí to česk slovo čo je čosi ako dajme tomu nešťastna zhoda okolnosti (loool ten vyraz je hrozny .D)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A inak som za kakao
ale nie, aby som sa seriózne vyjadrila k téme tak do mlieka nič
ale mám rada chocapic (tie lupienky)