no ..mladsi ako 2003->k tomu sa vyjadrim..casto tu byvaju take ankety a diskusie ktore by male decka citat nemali a k roku 1968->ano povedala by som ze hej mohlo by to byt aj pre starsich
Aj to je urcity sposob obrany komunity. Cielom je pravdepodobne zachovat urcity vekovy zaklad a tak trouchu aj branit mladsich uzivatelov pred neziaducimi vplyvmi. V paticke je veta "BIRDZ.SK je komunitný portál pre mladých od 11 do 29 rokov."
ja by som dala ešte aj nižší vek nie 2003, a súhlas s @5 ohľadom tých fórumov. Starší neviem či by mali záujem sa sem registrovať keď je to približná veková hranica okolo 15-25...
nepodceňujte starších bo poznám aj päťdesiatnikov ktorý sú zaregistrovaný na podobných sieťach ako je Bridz....ich deti majú comp a ked sú neni doma a trocha sa tomu rozumejú tak idú aj oni skúsiť niečo nové a láka ich to...a ani obmedzenie veku im nevadí lebo sa to ajtak nedá nijak dokázať iba veriť ked už si s niekym píšeš, že ti neklame
neviem ale to mi pripomína ako som raz v škole stál na chodbe a nazrel do triedy cez pootvorené dvere a tam mali dôchodci nejaký počítačový kurz a jedna babička mala zapnutý birdz
@igros dík za upozornenie, ten vek tam je už dávno, treba ho zase sprísniť, nech sa sem dá regnúť max s 30 rokmi....
a či to nie je diskriminácia? súkromný prevádzkovateľ si na svoj portál môže dať akékoľvek podmienky, my neposkytujeme žiadnu verejnoprávnu službu zo zákona alebo podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@1
s tými deťmi to beriem, nemali by vedieť čo nemusia ešte ale ajtak to vedia
Toto je totiž sekta.
@igros ale má to byť študentská blogerská stránka. Pre starších sú tu zase iné portály...stačí len hladať
teraz si tu preto, lebo su tu "decka" v tebe podobnom veku.. resp ludia s ktorymi si rozumies..
potom sem budes mozno chodit, aby si vedela co za vyrastkov a ako ovplyvnuje tvoje deti
- mentalny vek nestoji za rec
- masturbacia
a či to nie je diskriminácia? súkromný prevádzkovateľ si na svoj portál môže dať akékoľvek podmienky, my neposkytujeme žiadnu verejnoprávnu službu zo zákona alebo podobne...