ale nie, žartujem........trochu to poznám, v dnešnej dobe je podozrivé mať chvíľu kľud.....potom ťa len rozčuľuje to čakanie, kým sa prejaví ďalší prúser, že?
mna sere, ze ludia sa hraju na gramatickych poctivcov a slusnakov alebo neviem, na co sa chcu hrat a vsade davaju ciarky bud tam, kde byt vobec nemaju alebo ich proste o par slov posunu (Niekedy ma sere, aj to ze ma nic nesere - zle; Niekedy ma sere aj to, ze ma nic nesere - spravne) a vsetci pouzivaju tu mehoraznu picovinu "Nechapem TOMU..." AAAAA!!!! kurva sak to je uplny madarizmus, kery chuj to kedy vypustil do sveta...
@hnisavica vidim, ze si dalsi, co sa ide hrat na velkeho gramatickeho znalca a pri tom prd vie za hrat ciarka byt nemoze, lebo je tam "a" (pred "a" sa pise ciarka jedine v spojeti "a to")a pred "alebo" sa predsa ciarka nepise.
@frez Inak, keď si to môžeš dovoliť ty, ako vieš, že viacerí zámerne nepíšu gramaticky korektne? Ja by som ti dal pokoj a nerobil z teba tuto debila, keby si sa nezačal hrať na jazykovedca prvý
@hnisavica ja sa nehram na jazykovedca proste ked niekde vidim nejaku chybu, strasne mi to bije do oci, hocikde. to, ze som nedal ciarku za tym slovom kurva (co je, myslim, zjavne pejorativne slovko, z coho je jasne, ze ma naladovy podton, suvisi s naladou, kedy clovek nejaku tu chybu spravi, alebo to bol proste preklep, uz neviem, vyber si (tu ciarka byt ma, pretoze dve vety sa navzajom vylucuju , pri vymenovavani sa ciarka pred alebo nepise). nikde som nenapisal, ze si nieco mozem dovolit .a mimochodom - ty robis zo mna debila? fakt?
@frez Ale vlastne už zo @16 vidno, že si v problematike veľmi zbehlý, keďže si mi šiel oponovať základoškolskou tézou, že pred "a" sa nikdy čiarka nepíše... dokým si si zrejme trošku nerozšíril vzdelanie
@hnisavica koment 28 je nepodlozena drza neodpostatnena spekulacia , kedze som nic nerozsiroval fakt neviem, o co ti ide normalne som napisal pravidlo so spojkou a
@frez Vieš ako, keď časový rozdiel medzi @16 a @17 je sedem hodín, môžem si všeličo vyšpekulovať A čo tu vlastne ešte robím, keď som dokázal všetko, čo som chcel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak zdieľam tvoje pocity
ale nie, žartujem........trochu to poznám, v dnešnej dobe je podozrivé mať chvíľu kľud.....potom ťa len rozčuľuje to čakanie, kým sa prejaví ďalší prúser, že?
"Niekedy ma sere, aj to ze ma nic nesere"?
Jasné, že to chcem porovnávať, lebo ide o princíp, nie o to, akého je chyba charakteru.