Keď sa ťa niekto spýta ako sa máš, ty povieš zle a on ti povie ja viem ako ti, je to klamstvo. Nikto nikdy nebude vedieť ako nám je,lebo každý človek prežíva veci odlišne. Takže tak je na tom aj porozumenie. Vypočuje ťa, ale aj tak to nepochopí...Navyše hľadať porozumenie u niekoho,keď si ani sám nerozumieš... opakujem.. nikto nikdy nebude vedieť ako sa cítiš ..
tak a co sa mam posrat no? jasne, ze kazdy preziva vsetko inac, tak ako pise @3 , ale zase tvrdit, ze je to marne? s takym postojom by som sa len trapil cely zivot. ja sa uspokojim aj s porozumenim, ktore nie je dokonale
Ja by som skôr povedal, že každý na tomto svete narieka aký je zlý, nespravodlivý a falošný..., Človek by pomaly aj povedal, že sa svet začína na dobré obracať. No opak je pravdou. Nespokojnosti a nárekov pribúda a pritom všetkom činov len tak ubúda.
V konečnom dôsledku je márne hľadať na tomto svete čokoľvek, po čom človek túži. Nájdené ostane vždy len to, čo nás tvorí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
V konečnom dôsledku je márne hľadať na tomto svete čokoľvek, po čom človek túži. Nájdené ostane vždy len to, čo nás tvorí...
a marne to nieje.